Arklam Tegels

Arklam tegels is een baanbrekend Spaans tegelmerk dat de wereld van keramiek op zijn kop heeft gezet. Met een sterke focus op innovatie, kwaliteit en esthetiek heeft het merk een indrukwekkende reputatie opgebouwd in de wereld van interieurontwerp en architectuur.

Heeft u interesse in één van de series van Arklam? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen of neem voor meer informatie contact met ons op. U bent uiteraard ook altijd van harte welkom in onze showroom in Enter voor informatie en inspiratie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over het merk Arklam

Het tegelmerk Arklam heeft zich gevestigd als een leider in de wereld van grootformaat keramische tegels door innovatie en stijl te combineren. De tegels van Arklam bieden niet alleen visuele pracht, maar ook duurzaamheid, veelzijdigheid en gemak. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van grootformaat tegels om uw ruimte te transformeren in een meesterwerk van schoonheid en functionaliteit. Tegels van Arklam belichamen de toekomst van keramiek en zijn de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een revolutionaire benadering van tegelontwerp.

Innovatie door grootformaat

Arklam onderscheidt zich door zijn pionierswerk in grootformaat keramische tegels. Met afmetingen die variëren van 100x300cm tot indrukwekkende 160x320cm platen, bieden deze tegels een overweldigende uitstraling aan elk oppervlak. De grootformaat tegels minimaliseren voegen, wat niet alleen zorgt voor een naadloze uitstraling, maar ook de illusie van grotere ruimtes creëert.

Het assortiment van Arklam

Het assortiment van Arklam is indrukwekkend en veelzijdig. Ze bieden een breed scala aan ontwerpen, van marmerachtige aders tot betonlooks en houtnerven, waardoor u eindeloze mogelijkheden hebt om uw ruimte aan te passen. Of u nu een eigentijdse uitstraling of een meer traditionele stijl wilt, Arklam heeft de perfecte tegel voor uw project. De veelzijdigheid van dit merk is daarnaast ook opmerkelijk. De tegels zijn namelijk geschikt voor vloeren, wanden, aanrechtbladen, werkbladen, gevelbekleding en zelfs buitenruimtes. Met diverse maten, afwerkingen en kleurenopties biedt Arklam eindeloze ontwerpmogelijkheden voor elk project, groot of klein.

Arklam Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van het Spaanse tegelmerk Arklam en kan hierdoor het gehele assortiment aanbieden tegen de scherpste prijs. Bent u geïnteresseerd in de tegels van Arklam of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Enter. Voor een zakelijk project op zoek naar tegels van Arklam? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Arklam