Century Tegels

Century tegels is een producent die zich kenmerkt door creatief design en technologische vooruitgang in het produceren van keramische vloer- en wandtegels. De tegels van Century Ceramica bestaan uit de beste materialen en worden met de nieuwste technieken geproduceerd. Met deze combinatie garandeert Century tegels de hoogste kwaliteit keramische tegels.

Regge Tegels & Vloeren is een importeur van Century tegels. Daarom kunnen wij u voorzien in advies en de scherpste prijs voor zowel Century vloer- als wandtegels. Vraag voor deze scherpste prijs direct een vrijblijvende offerte aan. Of kom voor bijpassend advies langs bij ons in de showroom. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen.

Product info

Enkele series van het Century Tegels assortiment:

Over Century Ceramica

Century Ceramica is een fabrikant van keramische wand- en vloertegels afkomstig uit Italië. Century is een merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit aan tegels die het bedrijf produceert. Deze hoge kwaliteit aan tegels worden voorzien van moderne en eigentijdse looks. Daarnaast houdt het bedrijf zich bezig met innovatie op de tegelmerkt. Dit is terug te zien in de manier van produceren. Deze manier is naast hoge kwaliteit ook duurzaam en milieubewust. Century Ceramica richt zich op het bedienen van de hele markt. Dus naast zakelijke project van architecten en designers kunnen ook particulieren hun gewenste keramische tegels vinden bij Century Ceramica. Daarnaast is Century tegels ook onderdeel van de Finicibec Group.

Century Tegels assortiment

Century tegels staat bekend om haar unieke, creatieve designs. Door een eigen manier van ontwerpen heeft Century een assortiment van unieke en prachtige tegels met een grote verscheidenheid aan kleuren en afmetingen. Met kwalitatief hoogwaardige tegelseries als Cross Over, Discovery, Kosmos en Pietre Blu heeft Century een populair assortiment dat veel opties biedt om elke ruimte te voorzien van de beste kwaliteitstegels. Ook produceert Century tegels die bruikbaar zijn als buitentegel.

Buitentegels van Century

Op zoek naar een buitentegel van Century? Ook deze kunt u vinden bij Regge Tegels & Vloeren. De Century terrastegels staan ook voor dezelfde kwaliteit en stijl als waar de binnentegels om bekend staan. Het verschil zit in de dikte van de tegels. Century buitentergels worden namelijk geproduceerd met een dikte van 20 mm. Met een dikte van 20 mm zijn de terrastegels goed bestand tegen omstandigheden van buiten. Het assortiment aan Century buitentegels kan door Regge Tegels & Vloeren uiteraard ook tegen een scherpe prijs worden geleverd. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie over Century Buitentegels.

Waarom Century tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Century tegels. Hierdoor kunnen wij u goed in advies voorzien en de tegels tegen de scherpste prijs aanbieden. Bent u geïnteresseerd in de tegels van Century of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Voor een zakelijk project op zoek naar een tegel uit het assortiment van Century tegels? Of wilt u advies over deze tegels bij een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen