Century Tegels

Century tegels is een producent die zich kenmerkt door creatief design en technologische vooruitgang in het produceren van keramische vloer- en wandtegels. De tegels van Century bestaan uit de beste materialen en worden met de nieuwste technieken geproduceerd. Met deze combinatie garandeert Century tegels de hoogste kwaliteit keramische tegels.

Regge Tegels & Vloeren is een importeur van Century tegels. Daarom kunnen wij u voorzien in advies en de scherpste prijs voor zowel Century vloer- als wandtegels. Vraag voor deze scherpste prijs direct een vrijblijvende offerte aan. Of kom voor bijpassend advies langs bij ons in de showroom. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen.

Enkele series van Century assortiment:

Cenutry assortiment

Century staat bekend om haar unieke, creatieve designs. Door een eigen manier van ontwerpen heeft Century een assortiment van unieke en prachtige tegels met een grote verscheidenheid aan kleuren en afmetingen. Met kwalitatief hoogwaardige tegelseries als Cross Over, Discovery, Kosmos en Pietre Blu heeft Century een populair assortiment dat veel opties biedt om elke ruimte te voorzien van de beste kwaliteitstegels.

Waarom Century tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Century tegels. Hierdoor kunnen wij u goed in advies voorzien en de tegels tegen de scherpste prijs aanbieden.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Century of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de tegel of serie van Century die u zoekt hier niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen?
Op zoek naar Century buitentegels? Kijk dan eens op de pagina van Century Buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen