Century Cottage

De Century Cottage keramische tegelserie maakt gebruik van de warme aantrekkingskracht van de prachtige houtlook. Cottage is een perfecte samenstelling tussen de klassieke ambiance van bijvoorbeeld oude landhuizen met de vernieuwing van eigentijds design. De esthetische waarde van houtlook komt tot leven in de toplaag van de keramische tegel met de kleurnuances die passen bij de natuurlijke variatie in hout. Bekijk direct de afbeeldingen. 

De Cottage vindt u tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Vraag direct een vrijblijvend offerte aan voor deze scherpe prijs, of kom langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Century Cottage

Enkele afbeeldingen van de Century Cottage:


Cottage Ega


Cottage Fassa


Cottage Ortles


Cottage Selva


Cottage Selva

Lees meer over Century Cottage

Century Cottage tegel collectie

De uitgebreide keuze van diverse kleuren uiteenlopend van de lichte kleur van de Cottage Selva tot de donkere kleur van de Cottage Ega. De verschillende kleurnuances maakt dit keramisch parket bruikbaar voor elke ruimte! De afmeting van de Century Cottage maakt het dat de keramische tegels veel lijken op echte houten planken.

De Century Cottage is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

De Cottage is te verkrijgen in de kleuren:
– Cottage Selva
– Cottage Fassa
– Cottage Ortles
– Cottage Ega

De Cottage is te verkrijgen in de afmetingen:
23×100 cm

Century Cottage kopen?

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs met bijpassend advies!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Century of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!