Century Kosmos

De Century Kosmos wordt geïnspireerd door de kleurvariaties die optreden bij de vorming van bepaalde gesteentes. Door deze kleurvariaties ontstaat een levendig geheel waarin geen enkele tegel hetzelfde is. Hiermee wordt een fraaie, natuurlijke keramische tegel in huis gehaald, maar wel met het gemak van keramiek!

Vraag voor de scherpste prijs voor deze tegelcollectie van Century direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies en inspiratie langs in onze showroom.

Lees meer over Century Kosmos

Enkele afbeeldingen van de Century Kosmos:


Kosmos Lyra


Kosmos Pegasos


Kosmos Skorpios


Kosmos Skorpios

Lees meer over Century Kosmos

Century Kosmos tegel collectie

Century Kosmos is een keramische tegel met variatie in kleur en textuur. Zo is deze tegel bruikbaar voor zowel privé- als openbare of commerciële ruimtes met een urbaan karakter. Door secuur onderzoek te hebben gedaan is er een tegel gecreëerd moet hoogstaande kwaliteit waardoor deze tegel niet alleen prachtig oogt, maar ook een grote duurzaamheid heeft!

De Kosmos collectie heeft ook een buitenafwerking. Ga direct naar de pagina van de Century Kosmos buitentegel. 

Century Kosmos kleuren en afmetingen:

Kosmos is te verkrijgen in de kleuren:
– Kosmos Skorpios
– Kosmos Pegasos
– Kosmos Orion
– Kosmos Lyra

Kosmos is te verkrijgen in de afmetingen:
30×30 cm, 30×60 cm, 45×45 cm

Century Kosmos kopen?

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs met bijpassend advies!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Century of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!