ABK Tegels

Prachtige Italiaanse wand- en vloertegels van topkwaliteit: dit is de beste omschrijving voor het assortiment van ABK tegels. ABK Tegels zijn geschikt voor ieder interieur. Of u nou tegels zoekt voor de badkamer, keuken of woonkamer, met deze tegels zit u altijd goed! Het uitgebreide assortiment van ABK Imoker biedt voor elke stijl of ontwerp een geschikte tegel. Van een rustieke Italiaanse uitstraling tot strak en modern design, bij ABK Imoker tegels slaagt u gegarandeerd!

Heeft u interesse in de tegels van ABK Tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom voor inspiratie & advies.

Product info

Enkele series uit het assortiment

ABK Imoker; Italiaans design in de vorm van keramiek.

ABK Imoker, zoals ABK Tegels officieel heet, is als producent van vloer- en wandafwerkingen in de vorm van keramiek een van de grootste producenten van de Italiaanse tegelindustrie met klanten in meer dan 80 landen. ABK Tegels richt zich op ieder onderdeel van de markt, zowel particulier als zakelijk, en creëert daarom originele oplossingen voor huizen, commerciele en openbare ruimtes. Dit doet ABK Tegels door de inzet van goede designers die de producten vormgeven, samen met hoogwaardige productiefaciliteiten om de beste kwaliteit aan keramiek te kunnen leveren. Keramische tegels uit het assortiment van ABK Imoker staan voor prachtige designs gecombineerd met de kwaliteit van keramiek.

Het assortiment van ABK Tegels

Iedere tegel van ABK is hoogwaardig afgewerkt en van topkwaliteit. Ze bieden ontelbare mogelijkheden voor het betegelen van uw wand of vloer. Door oog voor innovatie, zorgvuldigheid en kwaliteit biedt ABK Imoker een ruim en gevarieerd assortiment. Dit assortiment bevat zowel houtlook, natuursteenlook en keramische tegel met een meer industrieel karakter. Ook kijkt ABK Imoker naar de toepassing van series voor binnen en buitenruimtes. Kortom, een assortiment aan keramische tegels met een ruime keus voor iedereen! Wilt u advies over de toepassing van het ABK Tegels assortiment, of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom.

De stijl van Italië in huis met ABK Imoker

ABK Imoker is gevestigd in Emilia, Italië. In het hart van de Italiaanse tegelindustrie. Gevestigd op deze plek weet ABK Tegels onderscheidende en originele ontwerpen aan keramiek te vervaardigen. Zo stralen de keramische wand en vloertegels van dit assortiment letterlijk het gevoel van Italië uit. En dat ook nog in combinatie met de kwaliteit aan Italiaans keramiek! Populaire series in deze stijl zijn bijvoorbeeld de ABK Alpes RAW en de ABK Soleras. Allemaal series die u bij Regge Tegels & Vloeren krijgt tegen de scherpste prijs.

ABK Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Door rechtstreeks in te kopen bij de ABK Tegels fabriek kunnen we onze prijzen laag houden. Bent u benieuwd voor welke prijs wij uw ruimte kunnen voorzien van ABK Imoker tegels? Vraag dan online en vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen