ABK Alpes Raw

Een tegel waarvan de inspiratie gehaald is uit natuursteen afkomstig uit de Franse Alpen, de ABK Imoker Alpes Raw. De diverse steensoorten die hier te vinden zijn, zijn omgezet in fraai en praktisch keramiek met een stoere, robuuste en doch natuurlijke uitstraling. De ABK Alpes Raw brengt het natuurlijke gevoel letterlijk in iedere ruimte.

Meer informatie over de ABK Alpes Raw collectie? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen of kom langs in onze showroom voor advies, uiteraard kunt u voor meer informatie ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

ABK Alpes Raw collectie

Deze natuurstenen hebben neutrale kleuren die meegaan met de moderne tijd. Prachtig om de natuurlijke charme van natuursteen in elke atmosfeer aan te brengen. Ook zijn deze keramische natuursteenlook tegels als wandtegels bruikbaar. Met deze serie wordt het rustieke gevoel van natuursteen gebracht in welke ruimte dan ook. De ABK Alpes Raw collectie van ABK Tegels is verkrijgbaar in 4 kleurvariaties en meerdere formaten. Gebruik de tegles uit de ABK Alpes Raw collectie bijvoorbeeld als natuursteen vloertegels van keramiek bij u in de badkamer.

ABK Alpes Raw kleuren en afmetingen

Deze serie van ABK Tegels is te verkrijgen in de volgende afmetingen en kleuren.

Alpes Raw kleuren

  • Alpes Lead Raw
  • Alpes Grey Raw
  • Alpes Ivory Raw
  • Alpes Sand Raw

Alpes Raw afmetingen:
30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Meer informatie over de ABK Alpes Raw Collectie?

De serie ABK Alpes Raw collectie bieden wij aan tegen een scherpe prijs. Bent u geïnteresseerd in de Alpes Raw of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of breng een bezoek aan onze showroom. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie