ABK Sensi

De ABK Sensi collectie is een collectie keramische tegels met een marmeren look. Deze collectie neemt de look van elegant marmer als startpunt. Alle fraaie kenmerken van dit natuurlijke materiaal zijn overgenomen in de ABK Sensi collectie. Maar dan natuurlijk samen met de voordelen van een keramische tegel!

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag meer informatie en advies over de Sensi serie. Wilt u meer informatie en advies? Bezoek dan eens onze showroom, of neem direct contact op met ons. Een prijsopgave voor deze tegels ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De ABK Sensi collectie

De ABK Sensi collectie is door ABK tegels ontwikkeld voor de herontdekking van tijdloze materialen. Voor gebruik in uiteenlopende projecten. Zoals architectonische contexten of juist bij u in huis. De ABK Sensi collectie met prachtige marmerlook is verkrijgbaar in 4 kleuren. De 4 kleurvariaties zijn gebaseerd op verschillende soorten marmer. Qua formaten zijn er 4 mogelijkheden om uit te kiezen. Daarnaast zijn er twee afwerkingen waarin de Sensi tegels verkrijgbaar zijn. Dit zijn de afwerkingen Lux en Sablè. Dit zijn glanzende en matte varianten.

Vloer en wand

De ABK Sensi is op de markt gezet om een marmerlook mogelijkheid te creëeren voor vloeren en wanden. Dat de collectie voor deze twee oppervlaktes te verkrijgen is komt door de Lux en Sablè afwerking in de collectie. De Lux is de glanzende afwerking voor op de wand. De Sablè afwerking is de matte variant waardoor de ABK Sensi ook als marmeren vloertegel gebruikt kan worden.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie kan worden verkregen in onderstaande kleuren en afmetingen:

Kleuren:

  • Sensi Calacatta Select
  • Sensi Pietra Grey
  • Sensi Sahara Cream
  • Sensi Statuario White

Afmetingen:

30x60 cm, 30x120 cm, 60x60 cm, 60x120 cm.

Koop de ABK Sensi tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren.

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag een scherpe prijs voor de ABK Sensi collectie. Voor deze scherpe prijs kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Of een bezoek brengen aan de showroom. Wanneer u direct meer informatie over de collectie wilt kunt u ook altijd bellen of mailen. Voor een zakelijk project op zoek naar deze collectie? Dan kunt u contact met één van onze accountmanagers via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de collectie