ABK Sensi Roma

De ABK Sensi Roma is een prachtige collectie tegels die de elegantie en schoonheid van Italiaans marmer combineert met de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van keramiek. Deze keramische tegels zijn een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een luxueuze uitstraling voor de woning of zakelijk project.

Een prijsopgave ontvangen voor de ABK Sensi Roma tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u daarnaast nog advies of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie travertin look tegels ABK Sensi Roma

De Sensi Roma collectie van ABK Tegels is geïnspireerd op de klassieke Romeinse architectuur en het travertijn marmer dat in die tijd gebruikt werd. De collectie omvat verschillende kleuren en patronen, waaronder wit, grijs en beige. Elk van de tegels heeft een uniek en natuurlijk patroon, waardoor ze eruitzien als echte stukken marmer. De ABK Sensi Roma collectie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen, waaronder gepolijst, mat en ruw. Hierdoor kunnen ze perfect worden aangepast aan de specifieke behoeften en voorkeuren van elke klant. De extra grote afmetingen van de ABK Sensi Roma collectie zorgen voor een prachtig, uniform geheel op vloer en wand.

Het gebruik van de tegels

Deze ABK Sensi Roma tegels zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek dat zorgt voor een hoge weerstand tegen slijtage en vlekken. Dit maakt ze ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals keukens, badkamers en gangen. Bovendien zijn de tegels ook zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te reinigen, waardoor ze lang mooi blijven. Ook heeft de ABK Sensi Roma collectie een afwerking van 20 mm in zich. Zo kunnen de tegels ook als terrastegels toegepast worden.

Kleuren en afmetingen

De collectie is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Sensi Roma Cream
  • Sensi Roma Ivory
  • Sensi Roma White

Afmetingen:

60x120 cm, 120x120 cm, 120x280 cm.

De ABK Sensi Roma tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Al met al is de ABK Sensi Roma collectie een fantastische keuze voor wie op zoek is naar tegels met de uitstraling van travertin marmer, maar zonder de bijbehorende nadelen. De duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en natuurlijke uitstraling maken deze tegels een investering die de moeite waard is voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en esthetiek. Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de ABK Sensi Roma tegels graag aan tegen een scherpe prijs samen met goed advies. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op. Of breng een bezoek aan onze showroom.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van het assortiment