I-Beton Tegels

Beton is een van de grootste trends van de afgelopen jaren. I-Beton is een prachtig merk met tegels in een industriële look voor een trendy, robuuste en stoere uitstraling aan uw bedrijfspand of woning. Perfect om elke ruimte van een moderne en trendy look te voorzien.

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van I-Beton. Hierdoor kunnen wij I-Beton tegels tegen de scherpste prijs aanbieden. Vraag voor de scherpste prijs nu geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom langs in onze showroom. Of neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

I-Beton tegelseries

Betonlook tegels zijn een ideale oplossing als u van de uitstraling van beton houdt, maar geen betonnen vloer kunt of wilt storten. I-Beton is een nieuw merk in keramisch tegelland. Doordat de vraag naar betonlook tegels steeds groter werd, hebben deze een prachtige lijn gemaakt in vele verschillende formaten en maar liefst 3 series in 11 verschillende kleuren. De meest voor de hand liggende kleuren voor beton tegels zijn grijs en antraciet. Toch ontwikkeld er zich een nieuwe trend in warme natuurtinten zoals bruin beige en licht koper. Door verschillende tinten en materialen samen te voegen, vormen betonlook tegels de perfecte basis voor prachtige combinaties. I-Beton maakt prachtige tegels van keramiek die geïnspireerd zijn op beton en cement. De industriële uitstraling van beton maar dan met de vele voordelen van keramiek!

Betonlook tegels zijn op betonvloeren geïnspireerd en geven een prachtige robuuste uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Met de stoere keramische tegels creëert u een tijdloos karakter in de ruimte. Betontegels zijn op verschillende manieren toe te passen binnen uw interieur. In de badkamer zijn de betonlook tegels van I-Beton prachtig te combineren met andere materialen. Door het met keramisch parket te leggen krijgt u een warme, landelijke uitstraling.

I-Beton heeft 3 series, de I-Beton Minimal, I-Beton Focus en de I-Beton Industry. Deze series hebben allemaal en net iets andere textuur die een ander effect aan het oppervlak van de tegel geeft. Deze 3 series zijn te verkrijgen in de kleuren Grey, Light Grey, Dark Grey, Beige, Antracite, Terra, en White.

Voordelen Betonlook tegels

Buiten dat betonlook tegels prachtig en sfeerverhogend in leef- en woonruimten zijn, zijn er meerdere en zeer grote voordelen bij de keuze van keramische betonlook tegels van I-Beton.

  • Duurzaam, stevig, slijt-, vuur- en krasvast
  • Onderhoudsvrij
  • Perfect in combinatie met vloerverwarming.
  • Ook voor buiten geschikt, waardoor de woonkamer een geheel wordt met uw tuin.
  • Lange levensduur
  • Makkelijk schoon te houden
  • Geen krassen of deuken
  • Niet van echt beton te onderscheiden

I-Beton tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat direct in contact met de fabriek van I-Beton tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien in een scherpste prijs samen met advies op maat. Kom gerust eens langs in onze showroom of vraag online een geheel vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van I-Beton of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment van I-Beton: