Navarti Tegels

Navarti tegels is een Spaanse fabrikant van hoogwaardige keramische producten. Het doel van Navarti Ceramica is het voortdurend blijven streven naar producten waar de markt behoefte aan heeft. Service gericht naar de klanten is dan ook een belangrijke kernwaarde van dit Spaanse bedrijf.

Bent u op zoek naar een scherpe prijsopgave voor Navarti tegels? Dan kunt u bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Of contact met ons opnemen wanneer u meer informatie of advies wilt ontvangen. Een bezoek brengen aan onze showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het bedrijf Navarti Ceramica

Navarti Ceramica is een bedrijf dat zich focust op de wensen van de klant en de markt. Dit doet het bedrijf bijvoorbeeld door een goede dienstverlening op te zetten. Het motto van Navarti Ceramica is Restyle Your Tile. Deze slogan van het streven naar innoveren en verbeteren van de keramische tegels perfect samen. Productontwikkeling staat voor op bij het bedrijf en brengt op deze manier een prachtig assortiment naar voren. Transparantie, vertrouwen, inzet en verantwoordelijkheid zijn de pijlers waar Navarti Ceramica op draait.

Een uitgebreid assortiment

De dienstverlening richting klanten heeft geleid tot een uitgebreid assortiment aan Navarti Tegels. Daarom kan ieder project een keuze maken binnen dit uitgebreide assortiment. Of u nou op zoek bent naar keramisch parket, keramische tegels of zelfs terrastegels. Alle mogelijkheden zijn te vinden in het assortiment van Navarti Tegels. Enkele bekende series uit dit assortiment zijn de Navarti Ziro, Elder, Calcare en Golden.

Een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren voor Navarti Tegels

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een aantrekkelijke prijs samen met goed advies op maat. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom waar de verkoopmedewerkers u graag meer informatie geven. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar tegels uit dit assortiment? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment