Sichenia Tegels

Sichenia tegels is gespecialiseerd in keramische vloer- en wandtegels voor in de badkamer, keuken en woonkamer. Niet alleen voor in uw huis, maar ook voor buitenshuis maakt Sichenia prachtige keramische tegels. Dit tegelmerk heeft een ontzettend uitgebreide collectie keramische tegels met voor ieder wat wils! Bekijk direct afbeeldingen uit het assortiment van Sicenia. Of voor meer informatie over deze producent kunt u hier meer lezen over Sichenia tegels.

De keramische tegels van Sichenia tegen de scherpste prijs en ook nog eens goed en bijpassend advies? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom.

Enkele afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Sichenia:


Sichenia Space


Sichenia Nordek


Sichenia I Travertini


Sichenia Essenze


Sichenia Chateau


Sichenia Block

Lees meer over Sichenia Tegels

Sichenia Ceramiche

Sichenia Ceramiche werd opgericht in het begin van de jaren zeventig en is gegroeid als producent van keramische tegels, en heeft zijn rol in de keramische industrie geconsolideerd als een bedrijf dat een compleet aanbod en ruim assortiment aan tegels biedt. Sichenia Ceramiche heeft via een vooruitstrevend technologisch investeringsprogramma de productlijnen, die bestaan uit keramische tegels voor buiten- en binnenomgevingen, voortdurend uitgebreid. Kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie en professionaliteit zijn de richtlijnen die Sichenia volgt, en de kenmerken zijn van de projecten.

Sichenia assortiment

Het assortiment van Sichenia wordt geproduceerd volgens het Made in Italy principe. Made in Italy is niet alleen een aanduiding van oorsprong. Made in Italy vertegenwoordigt de perfecte synthese van de waarden die deel uitmaken van een bevolking die altijd al blootgesteld is geweest aan en van nature vatbaar is voor de schoonheid van haar land. Vandaar de creativiteit, de passie, de liefde voor het leven. Deze eigenschappen zijn ook verwerkt in de keramische tegels van Sichenia.

Sichenia tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Sichenia of wilt u meer informatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers en vul het contactformulier voor architecten in. Bij grotere projecten denkt Regge Tegels & Vloeren graag met u mee.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!