Sichenia Tegels

Sichenia Tegels is gespecialiseerd in keramische vloer- en wandtegels voor in de badkamer, keuken en woonkamer. Niet alleen voor in uw huis, maar ook voor buitenshuis maakt Sichenia prachtige keramische tegels. Dit tegelmerk heeft een ontzettend uitgebreide collectie keramische tegels met voor ieder wat wils!

De keramische tegels van Sichenia tegen een scherpe prijs en ook nog eens goed en bijpassend advies? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over het bedrijf Sichenia Ceramica

Het bedrijf Sichenia Ceramica is afkomstig uit Italië. Sichenia Ceramica werd opgericht in het begin van de jaren zeventig en is gegroeid als producent van keramische tegels, en heeft zijn rol in de keramische industrie geconsolideerd als een bedrijf dat een compleet aanbod en ruim assortiment aan tegels biedt. Sichenia Tegels heeft via een vooruitstrevend technologisch investeringsprogramma de productlijnen, die bestaan uit keramische tegels voor buiten- en binnenomgevingen, voortdurend uitgebreid. Kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie en professionaliteit zijn de richtlijnen die het merk volgt, en de kenmerken zijn van de projecten. De Sichenia Gruppo Ceramiche is een bedrijf dat bijna letterlijk de stijl van Italiaans design om weet te zetten in hoogwaardig keramiek.

Het assortiment van dit bedrijf

Het assortiment van Sichenia Tegels wordt geproduceerd volgens het Made in Italy principe. Made in Italy is niet alleen een aanduiding van oorsprong. Made in Italy vertegenwoordigt de perfecte synthese van de waarden die deel uitmaken van een bevolking die altijd al blootgesteld is geweest aan en van nature vatbaar is voor de schoonheid van haar land. Vandaar de creativiteit, de passie, de liefde voor het leven. Deze eigenschappen zijn ook verwerkt in de keramische tegels van dit merk. Uit dit ruime assortiment zijn bijvoorbeeld de Sichenia Block, Ardes en Pietra enkele bekende series. Maar alle series uit het assortiment van Sichenia Ceramica vindt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs met snelle levertijden.

Ook tegels voor tuin en terras

Ook terrastegels worden geproduceerd door dit merk. Ook dit zijn keramische terrastegels. De tegels voor tuin en terras van Sichenia worden geproduceerd met een dikte van 20 mm. De tegels met deze dikte zijn beter bestand tegen de belasting van buiten. De prachtige Italiaanse stijl van dit assortiment zijn dus ook bruikbaar om uw tuin een eigen stijl te geven. Een paar series van dit Italiaanse merk die voor buiten bruikbaar zijn, zijn de 94_EVO, Ardes en Sher_Wood.

Sichenia tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Sichenia of wilt u meer informatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom voor advies van de verkoopmedewerkers. Bent u architect of designer? Of met een zakelijk project bezig? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers door het zakelijk contactformulier in te vullen. Bij grotere projecten denkt Regge Tegels & Vloeren graag met u mee.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van series uit het assortiment van Sichenia Tegels