Bestile

Bestile is een vooraanstaand Spaans merk in de wereld van keramische tegels en staat bekend om zijn grenzeloze creativiteit, innovatie en esthetiek. Met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting, heeft het merk een solide reputatie opgebouwd in de keramische tegelindustrie.

Heeft u interesse in een tegel uit de collectie van Bestile? Breng dan gerust eens een bezoek aan onze showroom of neem voor meer informatie of advies contact met ons op. Uiteraard kunt u ook direct een scherpe prijs ontvangen als u een geheel vrijblijvende offerte aanvraagt.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het merk Bestile

Bestile is in 1992 ontstaan in Spanje, een land dat bekendstaat om zijn rijke keramische tradities. Het merk werd opgericht met als doel de erfenis van vakmanschap voort te zetten en te verheffen. Sinds de oprichting heeft Bestile gestreefd naar perfectie in het ontwerpen en vervaardigen van keramische tegels van de hoogste kwaliteit. Met oog voor design, trends, functionaliteit en kwaliteit zijn de keramische vloer- en wandtegels van Bestile met veel zorg samengesteld. Een van de meest opvallende kenmerken van het merk is de onwankelbare toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Elke tegel wordt vervaardigd met behulp van geavanceerde productietechnieken en de beste materialen, wat resulteert in tegels van onberispelijke kwaliteit. Ze zijn bestand tegen slijtage, vocht en vlekken, waardoor ze er jarenlang als nieuw blijven uitzien, zelfs bij intensief gebruik.

De uitgebreide collecties van Bestile

De collecties van Bestile stralen een tijdloze esthetiek uit. Deze tegels zijn ontworpen om een blijvende indruk te maken en zijn immuun voor de wisselvalligheden van modetrends. Of u nu kiest voor een klassiek patroon of een eigentijds design: u kunt erop vertrouwen dat uw ruimte een vleugje stijl en verfijning krijgt. Bestile tegels hebben de kracht om elke omgeving te verheffen en een gevoel van klasse en schoonheid toe te voegen. Het assortiment van dit merk is uitgebreid en gevarieerd waardoor u altijd tegels kunt vinden die aansluiten bij uw behoeften. Hierdoor heeft u dus ook eindeloze mogelijkheden.

Tegels van Bestile kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is trots om Bestile in ons assortiment op te mogen nemen dus wij nodigen u graag uit om de pracht van deze tegels zelf te ervaren. Hiervoor heten wij u graag van harte welkom in onze showroom in Enter. Wilt u liever eerst nog meer informatie of advies ontvangen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Bent u met een zakelijk project bezig waarbij u deze tegels wilt gebruiken? Neem dan contact op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele collecties van het merk Bestile