Peronda Tegels

Peronda Ceramica is een Spaanse producent van keramische wand- en vloerafwerkingen. Deze producent van keramische tegels is een bedrijf dat door ervaring en innovatie een bekende naam heeft opgebouwd. Peronda tegels biedt een assortiment waar afwerkingen voor iedere ruimte en elke stijl in zitten. Dit assortiment bevat mogelijkheden voor alle projecten.

Een scherpe prijs ontvangen van ons voor een tegel uit het assortiment van Peronda tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Spaanse tegelproducent Peronda Ceramica

Peronda Ceramica is een bedrijf dat al sinds 1827 bezig is in de tegelindustrie. Sinds het einde van de vorige eeuw is het bedrijf begonnen met de ontwikkeling van hoogwaardige keramische producten. Met deze lange geschiedenis is Peronda tegels een bedrijf dat bezig is geweest met innovatie en onderzoek op het gebied van keramiek. Dit heeft geresulteerd in een assortiment waarbij u verzekerd bent van hoge kwaliteit. Het specialisme van Peronda Ceramica zijn tegels met patronen en decors die ervoor gemaakt zijn om op te vallen. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van dit Spaanse merk. Hierdoor kunnen wij de tegels leveren tegen scherpe prijzen samen met snelle levertijden. En natuurlijk geven wij graag advies over deze Spaanse tegels. Heeft u een vraag over Peronda Ceramica, of wilt u meer informatie over dit merk? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Het assortiment van dit merk

Peronda tegels heeft het assortiment ingericht op tegels die het detail van de ruimte kunnen bepalen. Dit zijn tegels met een opvallend patroontje of een prachtig decor. Deze mogelijkheden worden binnen het assortiment dan weer aangeboden in variaties qua kleuren en stijlen. Naast de patroon- en decortegels zijn er ook andere looks te verkrijgen in het assortiment van Peronda tegels. Denk hierbij aan stoere betonlook vloertegels of elegante natuursteen wandtegels van keramiek.

Peronda tegels voor iedere ruimte

Het assortiment van Peronda tegels bestaat uit keramische tegels die te gebruiken zijn in iedere ruimte. De tegels zijn bruikbaar voor de afwerking van vloeren, wanden en muren. Kiest u voor een Peronda tegel, dan kiest u voor een stijlvolle look op de vloer of wand die van hoogwaardige kwaliteit is. Populaire collecties uit het assortiment van Peronda Tegels zijn bijvoorbeeld de Peronda FS Star, Lenk en Shark. Gebruik een collectie van dit merk voor het afwerken van de keuken achterwand of de douchehoek. Enkele collecties uit het assortiment zijn zelfs te gebruiken als terrastegels. Oftewel, dit merk kan voor ieder project een fraaie mogelijkheid bieden.

Peronda tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Zoekt u een tegel van Peronda tegels tegen een scherpe prijs? Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan bij Regge Tegels & Vloeren. Voor meer informatie en bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Een bezoek brengen aan onze showroom kan natuurlijk ook. Bent u met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen