Serenissima Tegels

Serenissima is in 1968 opgericht als fabrikant van keramische wand- en vloertegels. Het Italiaanse bedrijf produceert collecties aan tegels die ontworpen worden om te kunnen voldoen aan de behoefte van iedere klant. Ook wordt het assortiment van Serenissima Tegels geproduceerd met strenge kwaliteitseisen. Zo bent u verzekerd van een prachtige keramische tegel vaan hoogwaardige kwaliteit.

Bent u benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor Serenissima tegels? Dan kunt u hiervoor geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Meer informatie en advies over de tegels van dit tegelmerk? Neem dan gerust eens contact op met ons.

Product info

Afbeeldingen van het assortiment

Serenissima Ceramiche uit Italië

In 1968 is Serenissima Ceramiche opgericht in Italië. Hier is het bedrijf begonnen met de vervaardiging van keramische producten voor voornamelijk commerciële en residentiële projecten. Tegenwoordig wordt door Serenissima Ceramica voor alle behoeftes een assortiment neergezet. Zowel voor de particuliere als zakelijke markt. De keramische producten van Serenissima Ceramiche worden geboren uit creatieve impulsen als resultaat van een voortdurend onderzoek. Hierdoor kan dit Italiaanse bedrijf de klanten keramische wand- en vloertegels garanderen met hoge technische eigenschappen. En die zich ook nog eens onderscheiden door kwaliteit en originele designs.

Het assortiment van dit merk

Vele verschillende soorten aan looks zijn verwerkt in het Serenissima assortiment. Maar waar het meest op gefocust wordt door het bedrijf zijn keramische tegels die de schoonheid van natuurlijke materialen naar voren brengen. Bijvoorbeeld met de warmte van hout, de functionaliteit van beton, de diepte van natuursteen en de elegantie van marmerlook. Dit zijn allemaal intepretaties van de charme en schoonheid van materialen. Maar dan omgezet in een keramische variant. Hierdoor is de kwaliteit van de keramische tegels een stuk hoger dan natuurlijke materialen. Zonder dat de look minder is. Want door Serenissima tegels worden alle details van de oorspronkelijke materialen overgenomen in de vorm van keramiek. Uit het assortiment zijn de Serenissima Studio 50, Costruire, Promenade en Evoca enkele bekende series. Maar uiteraard kan Regge Tegels & Vloeren alle series uit het assortiment leveren.

Voor alle toepassingen een mogelijkheid

Serenissima Ceramica is begonnen als tegelfabrikant voor voornamelijk de zakelijk markt. Maar tegenwoordig weet het bedrijf mogelijkheden voor alle markten te ontwikkelen. Dit zijn dus nog steeds de zakelijke en commerciële projecten. Maar ook bij u in huis kan een Serenissima tegel perfect toegepast worden. Denk eens na over een tegel uit dit assortiment bij u in de badkamer, keuken, woonkamer of slaapkamer. En zelfs terrastegels vindt u bij deze Italiaanse tegelfabrikant met de Outdoor Solutions.

Serenissima Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Als directe importeur van Serenissima tegels voorziet Regge Tegels & Vloeren graag in meer advies samen met een scherpe prijs. Voor dit advies bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Waar wij u ook een scherpe prijsopgave op maat kunnen maken. Om meteen meer informatie over Serenissima tegels te ontvangen kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor een zakelijk project op zoek naar de tegels van dit merk? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen