Serenissima Promenade

De Serenissima Promenade is een collectie natuursteenlook tegels van keramiek. De look van deze collectie keramische tegels is gebaseerd op authentieke Franse stenen. Deze Franse stenen zijn typerend voor de architectuur stijl uit het zuiden van Frankrijk. Traditie en elegantie komen samen in de Serenissima Promenade collectie!

Bent u op zoek naar een scherpe prijsopgave voor de tegels uit de Promenade serie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u meer informatie of advies over deze tegels? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Serenissima Promenade collectie

De Serenissima Promenade is ontwikkeld met een stijl van oude kasteelvloeren uit het zuiden van Frankrijk. Eeuwenoude traditie komt in de collectie samen met de kwaliteit van hoogwaardig keramiek. In de Promenade collectie zijn 5 sterke, neutrale kleurvariaties opgenomen. Om de basis te kunnen leggen van interieurs met een eigentijdse charme. De esthetiek van de look van Franse kasteelvloeren wordt versterkt door de grote formaten van de Serenissima Promenade collectie. Ideaal om een eigen karakter te geven aan uw project! De collectie wordt voornamelijk gebruikt als natuursteen vloertegels. Ook is er een mogelijkheid gecreëerd om de Serenissima Promenade als terrastegel te verwerken door de afwerking met een dikte van 2 cm.

De toepassing van deze collectie

De Serenissima Promenade heeft het karakter om van iedere ruimte een gastvrije, vertrouwde ruime te maken. Doordat het keramische vloertegels zijn, kunnen de tegels uit de Promenade collectie toegepast worden in alle ruimtes bij u in huis. Ook voor commerciële of zakelijk projecten is deze serie van Serenissima goed te gebruiken. De hoogwaardige kwaliteit van de keramische tegels maakt de serie goed bestand tegen hoge belasting. De kleuren Serenissima Promenade Corda en Sabbia zijn de kleuren die wij het meest gebruikt zien worden.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie van Serenissima Tegels kan verkregen worden in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Promenade Argento
  • Promenade Corda
  • Promenade Ebano
  • Promenade Sabbia
  • Promenade Tan

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 100x100 cm, 60x120 cm, 120x120 cm

De Serenissima Promenade kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan u door directe contacten voorzien in een scherpe prijs voor de Serenissima Promenade collectie. Voor deze scherpe prijs kunt u onze showroom bezoeken of een offerte aanvragen. Meer advies en informatie nodig? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij ons in de showroom. Voor een zakelijk project op zoek naar deze collectie? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de collectie