Serenissima Studio 50

De intense look van verweerd metaal samen met de stoere look van cotto oppervlaktes is hetgeen dat de inspiratie heeft gevormd voor de Serenissima Studio 50. Deze collectie wand- en vloertegels geven een moderne elegantie aan ieder oppervlak waar de keramische tegels gebruikt worden.

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag een scherpe prijsopgave voor de Serenissima Studio 50 tegels. Vraag voor deze prijsopgave geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Serenissima Studio 50collectie

De intense allure van metallic oppervlaktes en het materiële karakter van cotto smelten samen in de Serenissima Studio 50 collectie. Op deze manier is een keramische wand- en vloertegel gecrëerd met een klassieke elegantie en een modern gevoel. Een mix van originaliteit en technologische innovatie maakt de Studio 50 Serenissima een veelzijdige collectie. Die verkrijgbaar is in 6 kleurvariaties en 6 formaten. Alle kleurvariaties hebben ook een speciale decorafwerking, de Carpet afwerking. De Serenissima Studio 50 collectie bevat 3 diktes; 9.5 mm, 8.5 mm en 2 cm. De dikte van 2 cm maakt deze tegels ook geschikt als terrastegels.

De toepassing van de Studio 50 collectie

De Serenissima Studio 50 keramische tegels staan voor een strakke, eenvoudige architectuur. Die een gastvrije, ontspannen basis kunnen geven aan iedere ruimte. Een mooie mogelijkheid van combinatie met de stoere look van deze tegels is de grote formaten waarin de Serenissima Studio 50 collectie verkrijgbaar is. Deze formaten van 60x120 cm, 100x100 cm en 120x120 cm kunnen als slabs aan de wand worden verwerkt. Maar ook als grote vloertegels voor een strakke look op uw vloeroppervlak. Door de voordelen van keramiek zijn deze tegels in alle ruimtes bruikbaar.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie van Serenissima Tegels is verkrijgbaar in deze kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Studio 50 Corvino
  • Studio 50 Peltro
  • Studio 50 Perla
  • Studio 50 Terracotta
  • Studio 50 Verderame
  • Studio 50 Sabbia

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 80x80 cm, 100x100 cm, 60x120 cm, 120x120 cm.

De Serenissima Studio 50 bij Regge Tegels & Vloeren tegen scherpe prijzen

Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u de Serenissima Studio 50 keramische tegels tegen scherpe prijzen. En wij geven u natuurlijk graag advies op maat. Kom eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op. Bezig met een zakelijk project en op zoek naar tegels uit deze collectie? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de collectie