Aparici Tegels

Aparici Ceramica produceert naast keramische wand- en vloertegels ook porseleinen tegels. Aparici is een van de eerste pioniers op het gebied van de internationale tegelmarkt. Dit bijzondere tegelmerk produceert meer dan 14.500.000 vierkante meter per jaar! Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Aparici. Hierdoor kunnen wij Aparici tegels tegen de scherpste prijs aanbieden, samen met advies op maat. Bekijk direct enkele afbeeldingen!

Op zoek naar een tegel van Aparici en weten tegen welke scherpe prijs wij de tegel aan kunnen bieden, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook langskomen bij ons in de showroom, of hier meer lezen over Aparici.

Hieronder enkele afbeeldingen van Aparici:


Aparici Magma Wall


Aparici Luxor Wall


Aparici Glaciar


Aparici Art


Aparici Arctic


Aparici Silken


Aparici Vestige

Lees meer over Aparici Tegels

Aparici Ceramiche

Aparici heeft de filosofie dat de manier waarop zij werken is gekoppeld aan hun kernwaarden: kwaliteit, innovatie en ervaring. Apaci heeft een groot assortiment met prachtige series in keramische tegels, waardoor u alle kanten op kunt met dit mooie merk! Wie kiest voor tegels van Aparici, kiest voor decoratieve tegels met een bijzondere uitstraling!

Aparici Ceramiche assortiment

Aparici heeft een groot, gevarieerd assortiment aan keramische tegels. Dit uitgebreide assortiment heeft veel unieke series, hierdoor zit er voor bijna iedere klant wel een mogelijkheid tussen. Door een geavanceerd en innovatief productieproces zijn deze tegels van hoge kwaliteit. Het Aparici assortiment staat voor prachtige ontwerpmogelijkheden in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit van keramiek.

Aparici tegels kopen?

Door directe contacten met de fabriek van Aparici, kunnen wij de tegels tegen de scherpste prijs leveren. Samen met een bijpassend advies op maat.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Aparici of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!