Aparici Tegels

Aparici Tegels produceert keramische wand- en vloertegels voor vele afwerkingen. Deze Spaanse fabrikant van keramiek is een van de eerste pioniers op het gebied van de internationale (keramische) tegelmarkt. Dit tegelmerk produceert meer dan 14.500.000 vierkante meter per jaar! Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Aparici Ceramica. Hierdoor kunnen wij Aparici tegels tegen een scherpe prijs aanbieden, samen met bijpassend advies op maat.

Op zoek naar een tegel van Aparici en weten tegen welke scherpe prijs wij de tegel aan kunnen bieden, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook langskomen bij ons in de showroom, of contact met ons opnemen voor meer informatie.

Product info

Enkele series uit het assortiment van Aparici Tegels:

Het bedrijf Aparici Ceramica

Aparici Ceramica heeft de filosofie dat de manier waarop zij werken is gekoppeld aan hun kernwaarden: kwaliteit, innovatie en ervaring. Aparici heeft een groot assortiment met prachtige series in keramische tegels, waardoor u alle kanten op kunt met dit mooie merk. Wie kiest voor tegels van Aparici, kiest voor decoratieve tegels met een bijzondere uitstraling! Niets voor niets worden de tegels van dit bedrijf gebruikt in wel 140 landen over de hele wereld. Als wereldwijd bekend tegelmerk is Aparici tegels een merk geworden dat staat voor prachtige producten met hoogwaardige kwaliteit. Ook let dit merk in het bijzonder op het milieu bij de productie van keramische tegels.

Het veelzijdige Aparici Tegels assortiment

Aparici tegels heeft een groot, gevarieerd assortiment aan keramische tegels. Dit uitgebreide assortiment heeft veel unieke series, hierdoor zit er voor bijna iedere klant wel een mogelijkheid tussen. Door een geavanceerd en innovatief productieproces zijn deze tegels van hoge kwaliteit. Het Aparici assortiment staat voor prachtige ontwerpmogelijkheden in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit van keramiek. De populairste series uit het assortiment zijn de Carpet, Bohemian, Tango en de Bondi. Al deze series kan Regge Tegels & Vloeren aanbieden tegen scherpe prijzen samen met snelle levertijd.

Een brede mogelijkheid tot gebruik

Aparici Tegels heeft het assortiment neergezet voor ieder gebruik. Dus particulieren kunnen de tegels aan wanden en vloer in woonhuizen gebruiken en architecten, designers en interieurbouwers kunnen de tegels gebruiken om ieder commercieel project tot een succes te maken. Heeft u advies nodig voor de toepassing van tegels uit het assortiment van Aparici tegels? Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag over de toepassing van de tegels uit dit assortiment!

Aparici Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Door directe contacten met de fabriek van Aparici tegels, kunnen wij de tegels tegen een scherpe prijs leveren en ook met snelle levertijden. Bent u geïnteresseerd in een tegel uit dit ruime assortiment of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Uw Aparici Tegels koopt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen de scherpste prijs. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen