Aparici Tegels

Aparici tegels produceert naast keramische wand- en vloertegels ook porseleinen tegels. Aparici is een van de eerste pioniers op het gebied van de internationale tegelmarkt. Dit bijzondere tegelmerk produceert meer dan 14.500.000 vierkante meter per jaar!

Aparici tegels keramische tegels

Lees meer over Aparici Tegels

Aparici tegels

Aparici heeft de filosofie dat de manier waarop zij werken is gekoppeld aan hun kernwaarden: kwaliteit, innovatie en ervaring. Apaci heeft een groot assortiment met prachtige series in keramische tegels, waardoor u alle kanten op kunt met dit mooie merk! Wie kiest voor tegels van Aparici, kiest voor decoratieve tegels met een bijzondere uitstraling!

Aparici Vestige

Aparici Vestige is een prachtige serie decoratieve keramische tegels met de uitstraling van Belgisch tapijt. Deze collectie is een voorbeeld van een unieke en bijzonder mooie decor tegel die echt een statement maakt. Deze tegels zijn verkrijgbaar in de afmeting 100×100 en 50×100 cm.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Aparici Vestige of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!