Aparici Bohemian

De Aparici Bohemian is een keramische wand- en vloertegel van Aparici Tegels. Deze tegels hebben lichte kleuren en worden gekenmerkt door de prachtige, vervaagde tekeningen die in de textuur zijn verwerkt. De tegels zijn gemaakt van hoogwaardig, keramisch materiaal waardoor de Aparici Bohemian kleur, kras en slijtvast is en weinig onderhoud nodig heeft.

Heeft u interesse in de Bohemian collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijsopgave van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Aparici Bohemian Tegelcollectie

De Bohemian collectie van Aparici is ontwikkeld om de opvallende look in elke ruimte te vormen. Om dit nog beter te laten aansluiten bij de wens van de klant heeft Aparici deze collectie 3 kleuren gegeven. Dit zijn de Aparici Bohemian Sand Natural, Bohemian Blue Natural en Bohemian Blend Natural. De tegels zijn in 3 formaten te verkrijgen. De prachtige decors zijn populair onder architecten en designers om levendigheid in iedere ruimte te brengen. De Bohemian collectie is niet voor niets een van de populairste series van Aparici Tegels.

Toepassing

Wanneer u een opvallende stijl zoekt voor vloer en wand, die weinig gezien wordt, is de Aparici Bohemian collectie een goede toepassing. De vervaagde kleuren samen met prachtige tekeningen. Vooral bij binnenhuisarchitecten valt de Bohemian serie in de smaak vanwege de unieke patronen.

Kleuren en afmetingen van de Bohemian

Deze collectie heeft de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Bohemian Sand Natural
  • Bohemian Blue Natural
  • Bohemian Blend Natural

Afmetingen:

49.75x99.55 cm, 59,55x59,55 cm, 99,55 cmx99,55 cm

Meer informatie over de Aparici Bohemian

Meer informatie over de Aparici Bohemian collectie? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers, of neem direct contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier. Door directe contacten met Aparici kan Regge Tegels de Aparici Bohemian serie aanbieden tegen de shcerpste prijs.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de Bohemian collectie