Aparici Carpet

De Aparici Carpet is een keramische vloer- en wandtegel met patchwork uitstraling en verfraaid met decoratieve motieven. De Carpet collectie heeft een bijzondere look die nergens anders te verkrijgen is door de decoratieve patronen. Daarom zal de Aparici Carpet de uitstraling vormen in iedere ruimte waar deze toegepast wordt. Niet voor niets is de Aparici Carpet de populairste serie van Aparici Tegels.

Heeft u interesse in de Aparici Carpet? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijsopgave van ons te ontvangen. Meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. Wij adviseren u ook graag bij ons in de showroom. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs en natuurlijk advies op maat.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Aparici Carpet Collectie

De Aparici Carpet collectie heeft een bijzondere 'carpet-look' die met veel gevoel voor detail is ontworpen en geproduceerd. Deze look wordt gekenmerkt door decoratieve patronen die een versleten look hebben gekregen. Dit geeft de Carpet tegels een verouderde look die lijkt aangetast te zijn door de tijd en omstandigheden. De Carpet is in verschillende afmetingen met kleinere, zoals de Carpet 60x60 cm, en grotere formaten, zoals de Carpet 50x100 cm, en speciale afwerkingen zoals hexagon en mozaiek. De collectie heeft een lichte en donkere afwerking. Dit zijn de Carpet Sand Natural en de Carpet Vestige Natural. Eén ding is zeker met het gebruik van deze Aparici Tegels collectie; uw ruimte zal een unieke look en feel krijgen door de toepassing van deze tegels. Door de voordelen van keramiek is de Aparici Carpet ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. En kunnen de tegels ook goed gecombineerd worden met vloerverwarming en vloerkoeling.

Een patroontegel voor vloer en wand

De keramische tegels uit de Aparici Carpet collectie kunnen zowel voor vloer als wand worden gebruikt. Dit komt doordat de tegels gemaakt zijn van keramiek, en hierdoor ondermeer vochtbestendig en kleur, kras en slijtvast. Pas de tegels dus toe op de manier die u zelf voor ogen heeft! Het hexagon formaat uit de Aparici Carpet collectie is bijvoorbeeld veel gebruikt als keramische wandtegel. Regge Tegels & Vloeren geeft u graag meer advies over deze collectie. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom.

Kleuren en afmetingen Carpet serie

De Aparici Carpet tegels zijn verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Carpet Sand Natural
  • Carpet Vestige Natural

Afmetingen:

59,2x59,2 cm, 50x100 cm, 100x100 cm, 25x29 cm (hexagon)

Koop de Aparici Carpet bij Regge Tegels & Vloeren tegen de scherpste prijs

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag bij de aankoop van de Aparici Carpet, met een bijpassende scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan. Op zoek naar meer informatie over de Carpet collectie? Neem dan gerust eens contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de Carpet collectie