Aparici Tango

De Aparici Tango is een collectie patchwork decoratieve tegels. De tegels worden gekenmerkt door prachtige patronen die zijn geproduceerd met het oog op de kleinste detail. Herdoor zal de Aparici Tango nooit saai op het oog vallen en de show stelen in iedere ruimte.

Wilt u meer informatie over de Tango collectie? Neem dan direct contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijsopgave direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Aparici Tango Collectie

De Aparici Tango collectie is een patchwork decor collectie keramische vloer- en wandtegels. Deze collectie is speciaal geproduceerd met het oog op het creeeren van bijzondere wanden en vloeren. De Tango collectie van Aparici Tegels heeft 6 verschillende decors in de collectie, en 2 basis kleuren namelijk wit en antraciet. De populairste decors uit deze collectie zijn de Tango Gaona Natural, Pampa Natural en de Boedo Natural.

Decors in de voordelen van keramiek

De Aparici Tango heeft verschillende decors in de collectie om een dynamische look te geven aan iedere ruimte. Het voordeel van de decortegels uit de Tango collectie is het keramische materiaal waar de tegels van gemaakt zijn. Hierdoor kunnen ook de meest prachtige decors op vloer en wand worden gecreeerd met een hoge kwaliteit aan tegels.

Kleuren en afmeting

De Tango collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Tango White
  • Tango Telmo
  • Tango Pampa
  • Tango Gaona
  • Tango Crespo
  • Tango Boedo
  • Tango Antracite
  • Tango Almirante

Afmetingen:

59,2x59,2 cm

Meer informatie over de Tango collectie

Wilt u meer informatie over deze tegels? Dan kunt u ons natuurlijk altijd mailen of bellen, of een bezoek brengen aan onze showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Tango collectie