Cotto Petrus Ceramica

Het Italiaanse tegelmerk Cotto Petrus Ceramica heeft collecties ontworpen voor wie creatief wil inrichten, variërend van marmer, hout, steen en terracotta-effecten tot felle kleuren en patronen. Alles om glamoureuze en modieuze sferen te creëren in iedere ruimte. Het merk belichaamt de kunst van keramische tegels en tilt vloer- en wandbekleding naar een hoger niveau.

Heeft u interesse in een tegel uit de collectie van Cotto Petrus Ceramica? U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Enter, waar u direct advies en informatie kan krijgen van onze verkoopmedewerkers. Bent u benieuwd tegen welke scherpe prijs wij tegels van dit merk kunnen aanbieden? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het merk Cotto Petrus Ceramica

Cotto Petrus Ceramica werd in in 1972 opgericht in het Italiaanse gebied Roteglia als fabrikant van 'cottoforte' oftewel dubbel gebakken tegels, ter ondersteuning van het traditionele bakken. Al meer dan 40 jaar is het merk een toonaangevende leverancier voor de belangrijkste Italiaanse tegelbedrijven. In 2013 stopte het bedrijf met de productie van cottoforte tegels en investeerde het zwaar in de productie van keramische tegels. Vandaag de dag is het een modern en dynamisch bedrijf dat keramische materialen met hoge technische prestaties produceert en een esthetische kwaliteit garandeert die in lijn is met de hedendaagse trends.

De collecties van het merk

Het verfijnde kleurenpalet van Cotto Petrus Ceramica biedt eindeloze mogelijkheden om uw ruimtes te personaliseren en een tijdloze esthetiek te creëren. Handgemaakt met oog voor detail, stralen de keramische tegels van dit merk een unieke charme uit die getuigt van vakmanschap. Het is een comeback voor echte klassiekers en een showcase voor nieuwe stijlen en nieuwe inspiraties: kleuren, afwerkingen en decoraties die wachten om ontdekt en gecombineerd te worden; mix ze met elkaar om een ultra glamoureuze en modieuze sfeer te creëren. Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw interieur met de authentieke texturen en patronen van Cotto Petrus Ceramica.

Cotto Petrus Ceramica bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u benieuwd tegen welke scherpe prijs wij een tegel uit de collectie van Cotto Petrus Ceramica kunnen leveren? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Uiteraard mag u ook altijd contact met ons opnemen. Ontdek de uitgebreide collectie van dit merk in onze showroom, waar de combinatie van deskundigheid en passie ervoor zorgt dat u de perfecte tegel vindt voor elke ruimte.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van Cotto Petrus Ceramica collecties