Margres Tegels

Margres Tegels is een Portugese fabrikant van keramische tegels. Het bedrijf is een van de eerste producenten van keramische tegels, die overging op het gebruik van keramiek voor vloer- en wandafwerkingen. Hierdoor heeft Margres Ceramic al decennialang ervaring op het gebied van keramiek, wat heeft geleid tot unieke tegelcollecties die geproduceerd wordt op innovatieve wijze.

Heeft u interesse in een collectie van Margres? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Margres Ceramic

Margres Ceramic is in 1982 opgericht in Portugal, als een van de eerste producenten van keramische producten. Sindsdien is Margres een fabrikant die exclusief gespecialiseerd is in keramiek. Hierdoor zijn de producten van Margres van de hoogste kwaliteit en bestaat het assortiment uit toepassingen voor allerlei ruimtes en voor ieder gebruik!

Assortiment

Margres richt het assortiment erop om een perfecte mix van design, stijl en kwaliteit neer te zetten waar zowel particuliere als commerciele projecten hun wens in kunnen vinden. Door in vele materialen inspiratie te vinden voor de keramische tegels is het assortiment van Margres zeer gevarieerd.

Meer informatie?

Meer informatie over Margres Ceramic Tegels? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment: