Revigres Tegels

Revigres is tegelmerk van topkwaliteit uit Portugal. Revigres heeft een brede en prachtige collectie wandtegels en vloertegels. Dankzij een onophoudelijke focus op design, innovatie, kwaliteit en service is het bedrijf in bijna 40 jaar uitgegroeid tot een van de topmerken in keramische tegels.

Revigres tegels

Revigres heeft een zeer uitgebreid assortiment dat wij kunnen leveren. De populairste tegelseries zijn onder andere de Flint, Dual en Chromatic.

Lees meer over Revigres Tegels

Revigres Flint

De Flint tegelserie is een zeer uitgebreide tegelserie met keuze uit maar liefst 12 diverse kleuren variërend van de lichte kleuren van de Flint Marfim en Flint Ice tot de donkere kleuren van de Flint Grafite en Flint Superpreto. Leverbaar in verschillende formaten aangevuld met eventuele decoratieve onderdelen.

Revigres Dual

De Dual tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit met een hoge esthetische waarde. De focus van Revigres op design uit zich in de prachtig subtiele kleurnuances in de tegel waardoor repetitie in het patroon wordt vermeden.

Revigres Chromatic

De Chromatic tegelserie is een opvallende kleurrijke tegelserie. Waar veelal de natuurlijke uitstraling van keramische tegels benaderd wordt, geeft de Chromatic tegelserie u de keuze uit een groot kleurpalet voor een eigenzinnige uitstraling.

Het volledige assortiment van Revigres beslaat onder andere de volgende tegelseries:

Ardósia Dual Jambire – Azifélia Ritual
Arena Ecogeo Láctea Studio
Areosa – Lapa Edicer Variation Loft Tácteis
Bluestone Elegance Lounge Target
Cais Essencia Lunar Tijoleira
Calacatta – Travertino Etna Manhattan Tijolo Grande
Cámbala Exotic Metal Triflex
Chromatic Fashion Micron Valverde
City Flint Park Xisto
Crema Marfil – Carrara Fórum Pedra Jerusalém Yura
Dakar Geo Pigmento
Deck Iron – Copper Portland

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Revigres of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!