Revigres Tegels

Revigres Tegels is tegelmerk van topkwaliteit uit Portugal. Revigres heeft een brede en prachtige collectie wandtegels en vloertegels. Dankzij een onophoudelijke focus op design, innovatie, kwaliteit en service is het bedrijf in bijna 40 jaar uitgegroeid tot een van de topmerken in keramische tegels.

Revigres heeft een zeer uitgebreid assortiment dat wij kunnen leveren. Dit uitgebreide assortiment kunnen wij leveren tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom. Neem contact met ons op voor meer informatie over Revigres Tegels. Zoekt u een specifieke serie? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Revigres assortiment

Opgericht in 1977, is Revigres hedendaags een wereldwijd bekende fabrikant van keramische tegels, gespecialiseerd in de productie van wand- en vloertegels. De tegels uit het assortiment van Revigres zijn vooral gericht op het gebruik in commerciële, openbare of residentiële ruimtes die druk bezocht worden. Dit assortiment is verkrijgbaar in de vorm van een tal van esthetische effecten, zoals marmer, leisteen, hout, cement, metaal enz. En dit ook nog in alle voordelen van keramiek.

Revigres Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag bij het assortiment van Revigres. Kom eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers, de koffie staat klaar!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Revigres of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van het assortiment