Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld is een Nederlandse aanbieder van keramische tegels met een uitgebreide selectie aan keramiek. Binnen het assortiment van Michel Oprey & Beisterveld zijn vele denkbare afwerkingen, kleuren en vormen aan tegels te vinden. Door voorop te blijven lopen op het gebied van trends, maar ook te blijven kijken naar tijdloze karakter weet dit bedrijf relevant te blijven voor iedere klant op de tegelmarkt!

Heeft u interesse in een serie van MO-B? Regge Tegels & Vloeren kan door directe contacten deze series aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijzen direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Product info

Enkele series van Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld Tegels

Michel Oprey & Beisterveld verkoopt zowel keramische als natuursteen tegels. Wij verkopen enkel de keramische tegels van dit merk, vanwege de hogere kwaliteit van deze tegels. Michel Oprey & Beisterveld zet een gevarieerd assortiment op de markt, waarbinnen mogelijkheden worden gegeven voor zowel particuliere als commerciele projecten. Bij deze collecties staat ook de kwaliteit van het materiaal voorop.

Michel Oprey & Beisterveld bij Regge Tegels & Vloeren

Alle tegels uit het assortiment van MO-B kan Regge Tegels & Vloeren aanbieden tegen scherpe prijzen. Vraag hiervoor direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen