Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld is een bekende naam in de wereld van natuursteen. Michel Oprey & Beisterveld heeft het perfecte aanbod van keramische wand- en vloertegels, ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en  hebben een prachtige uitstraling. Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van Michel Oprey & Beisterveld leveren samen met een advies op maat.

Heeft u interesse in tegels uit het assortiment van Michel Oprey & Beisterveld? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een prijs van ons te ontvangen.

Enkele afbeeldingen van het assortiment: 

 

Lees meer over Michel Oprey & Beisterveld

Assortiment Michel Oprey & Beisterveld

Het assortiment van Michel Oprey & Beisterveld bestaat uit tegels die geschikt zijn voor iedere consument, voor ieder gebruik. Hierdoor zit er voor bijna een ieder wel een keus tussen, in de voordelen van hoogwaardig keramiek. Wilt u advies over de mogelijkheden binnen het assortiment van Michel Oprey & Beisterveld? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom.

Michel Oprey & Beisterveld tegels kopen? 

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Michel Oprey & Beisterveld of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!