Michel Oprey & Beisterveld Hampton

De Michel Oprey & Beisterveld Hampton is een keramische tegel, met een kleurrijke kalksteenlook. Deze kalksteenlook wordt gekenmerkt door opvallende designs in de vorm van de textren die zijn overgenomen van echt kalksteen. De Michel Oprey & Beisterveld Hampton is verkrijgbaar in 4 kleurtinten.

Heeft u interesse in de Hampton collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie over deze serie.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Michel Oprey & Beisterveld Hampton collectie

In de keramische vloer- en wandtegels van de Hampton collectie is dus een karakteristieke kalksteenlook overgenomen. De tinten die gekozen zijn voor de Michel Oprey & Beisterveld Hampton tegels zijn rustig, om overal toegepast te kunnen worden. De standaard afwerking van de Hampton serie is lapatto, maar de tegels zijn ook verkrijgbaar in de afwerking natural. De Hampton collectie heeft een dikte van 9 mm.

Kleuren en afmetingen Hampton collectie

De Hampton collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Hampton Grey
  • Hampton Bone
  • Hampton Taupe
  • Hampton Greige

Afmetingen:

30x60cm, 60x60 cm, 120x60 cm, 120x120 cm.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze collectie? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie