Michel Oprey & Beisterveld Pietra Unico

De Michel Oprey & Beisterveld Pietra Unico is een keramische natuursteenlook collectie. In deze collectie keramische tegels zijn details die echt natuursteen kenmerken, perfect overgenomen in de vorm van hoogwaardig keramiek. Door het keramische materiaal wordt een natuursteenlook verkregen die kleur, kras en slijtvast is en ook onderhoudsarm.

Heeft u interesse in de Michel Oprey & Beisterveld Pietra Unico? Vraag dan voor een scherpe prijs een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Michel Oprey & Beisterveld Pietra Unico collectie

De Pietra Unico collectie van Michel Oprey & Beisterveld heeft alle kenmerken van echt natuursteen overgenomen, zoals kleurschakeringen en oneffenheden in de structuur. Deze natuursteenlook wordt in de Pietra Unico collectie weergegeven in 5 kleuren die uiteen lopen van lichte tinten tot donkere tinten. Ook heeft de Pietra Unico collectie chevron afwerkingen. Met deze chevron afwerkingen kan de look van natuursteen een extra levendige dimensie worden gegegeven.

Kleuren en afmetingen Pietra Unico collectie

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Pietra Unico Titanium
  • Pietra Unico Sand
  • Pietra Unico Silk
  • Pietra Unico Silver
  • Pietra Unico Nite

Deze kleuren zijn allemaal te verkrijgen in chevorn afwerking.

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 80x80 cm

Meer informatie?

Op zoek naar meer informatie over de Pietra Unico collectie? Neem dan gerust eens contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie