Vives Tegels

Vives Tegels produceert kwalitatief hoogwaardige keramische producten met een trendy design. Vives Tegels is een innovatief bedrijf dat zich voortdurend aanpast aan nieuwe technologieën en is voorzien van de meest geavanceerde productie-systemen.

Op zoek naar een tegel uit het assortiment van Vives tegels tegen de scherpste prijs? Kom dan eens langs bij ons in de showroom om ook nog eens bijpassend advies te verkrijgen. Meteen de scherpste prijs weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wilt u direct meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Product info

Afbeeldingen van het assortiment

Over het bedrijf Vives Ceramica

Vives Ceramica Spain is een producent van keramische wand- en vloerafwerkingen uit Spanje. Vives Ceramica zet in op het bieden van creatieve oplossingen samen met kwalitatief hoogwaardige producten. Dit is de basis die het bedrijf heeft gelegd en daarmee al jarenlang een naam heeft opgebouwd binnen de wereld van keramische tegels. Vives Tegels staat daarom voor kwalitatieve producten met een trendy design die vrijwel overal toepasbaar zijn. Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met deze Spaanse fabrikant. Daarom zijn wij ook een verkooppunt van Vives Tegels in Nederland.

Vives Tegels assortiment

Vives Ceramica biedt voor de consument een ruim assortiment aan hoogwaardige keramische tegels voor vloer en wand. Dit uitgebreide assortiment heeft Vives Ceramica weten te creëren door de laatste trends bij te houden. Vives heeft hiermee keramische produceten weten te creëren voor zowel in woonhuizen als voor andere bestemmingen, zoals grote projecten of projecten van architecten. Regge Tegels & Vloeren kan dit uitgebreide assortiment leveren tegen een zeer scherpe prijs! De populairste tegels uit het assortiment van Vives zijn de Vives Ceramica 1900 en de Vives Ceramica Vodevil. Maar alle series uit het assortiment kunnen wij tegen een scherpe prijs aanbieden.

Vives Vloertegels

Bekend uit het assortiment van dit Spaanse tegelmerk zijn de Vives Vloertegels. Vives vloertegels staan bekend om de prachtige designs die aan de tegels gegeven wordt. Daarnaast hebben de keramische vloertegels een goede kwaliteit. Daarom zijn ze bestand tegen de belasting in allerlei ruimtes. Dit kan een vloer bij u thuis zijn. Of een vloer van een commercieel of residentieel project. Waar ze ook gebruikt worden, overal weten Vives vloertegels hun plek in het interieur te verkrijgen. De keus is dan ook ruim in het assortiment. Ga voor een strakke betonlook vloertegel, of juist voor een natuurlijke vloertegel met een houtlook.

Vives Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een van de verkooppunten van Vives Tegels in Nederland. Door onze directe contacten met de fabriek van Vives Ceramica kunnen wij de tegels uit het assortiment snel leveren tegen scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in de tegels van Vives Ceramica of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Een bezoek brengen aan de showroom kan natuurlijk ook. Bent u architect of designer? Of met een zakelijk project bezig? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of neem contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen