Ascot Ceramiche

Ascot Ceramiche is al ruim 30 jaar een grote naam binnen de Italiaanse tegelindustrie. Het hoofdkantoor van Ascot bevindt zich in het hart van de ‘Tile Valley’ in de omgeving van Sassuolo. Ascot is voortdurend bezig met research om natuurlijke materialen om te zetten in de voordelen van keramiek.

Lees meer over Ascot Ceramiche

Voortdurend is Ascot bezig met het onderzoeken en ontwikkelen van stijlvol, exclusief, maar zeker ook kwalitatief hoogwaardig keramiek. De collecties van Ascot sluiten daarom ook goed aan bij de moderne trends, waar de hedendaagse markt van deze trends binnen de architectuur en bouwstijlen graag gebruik van maakt. Hiervoor is een ruime keuze door de grote mogelijkheden binnen de series van Ascot. Een grote variatie aan formaten, kleurschakeringen en accessoires in de vorm van speciale maten en patronen die diverse stijlen omvatten. Modern, traditioneel of tijdloos, alles is mogelijk binnen het assortiment van Ascot. Om de vraag van de hedendaagse markt antwoord te kunnen bieden, is Ascot leider op het gebied van innovatieve, duurzame ontwikkeling van keramiek. De productielijnen van Ascot gaan volgens het ‘Made in Italy’ principe, wat inhoudt dat stijl en kwaliteit voorop staan. Iedere tegel heeft zijn eigen unieke patroon, die door ultra-high definition perfect nagebootst is.
Kortom, Ascot ceramiche is een moderne tegelfabrikant die innovatie, stijl en kwaliteit perfect weet te combineren.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!