NordCeram

NordCeram is een Duits tegelmerk. Dit Duitse merk combineert duurzame functionaliteit met een passend tijdloos design. Het merk ontwikkelt met passie hoogwaardige, stijlvolle vloertegels zodat u zich altijd op vaste grond kunt bewegen met hun keramische series voor elke toepassing. Bovendien zijn ze letterlijk down to earth over hun producten, want NordCeram biedt smaakvol design met het beste vakmanschap voor elk project. Regge Tegels & Vloeren geeft u graag meer advies over de tegels van dit merk.

Wilt u meer informatie over NordCeram? Neem dan gerust eens contact met ons op. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom, waar u direct de tegels met eigen ogen kan bekijken. Liever direct een scherpe prijs ontvangen voor één van de NordCeram series? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over NordCeram

NordCeram is een merk van de Duitse fabrikant Steuler Group. Deze fabrikant is wereldwijd aanwezig in sectoren waar vraag is naar kwaliteit en turn-key oplossingen van experts. Het middelgrote traditionele bedrijf, opgericht in 1908, is met de tegelgroep één van de grootste tegelproducenten.Hoogwaardig design, teruggebracht tot de essentie, geeft NordCeram-tegels de bijzondere frisheid die het merk kenmerkt. De producten zijn tijdloos elegant en laten veel speelruimte voor individuele vormgevingsideeën. Alles bij NordCeram is 'Made in Germany'.

Niet alleen de tegels maar ook het design wordt bij NordCeram in eigen beheer ontwikkeld. En met de vele innovaties die jaarlijks de fabriek verlaten, is NordCeram uitgegroeid tot één van de grote merken in Europa. Keramiek staat nog steeds centraal bij NordCeram vanwege hun brede scala aan mogelijke toepassingen. Vanwege de vele voordelen van keramiek in vergelijking met andere materialen, is er voor hun geen vergelijkbare bekleding in het woongedeelte. Vorm volgt functie - in de mooiste vormen en kleuren. Dit motto kenmerkt het keramiek van NordCeram. Het is eigentijds zonder trendvolgend en tijdloos mooi omdat goede smaak geen houdbaarheidsdatum kent.

Meer informatie over de tegels van NordCeram?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van NordCeram? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan bij Regge Tegels & Vloeren. Bent u op zoek naar een specifiek product van dit merk? Neem dan contact met ons op zodat wij een sample voor u kunnen aanvragen. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze showroom voor inspiratie en advies van onze verkoopmedewerkers.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen uit het assortiment