Dune Tegels

Dune is een Spaanse producent van keramische tegels en mozaïeken waarbij de nadruk ligt op decoratieve uitstraling. Dune tegels en mozaïeken springen direct in het oog en zijn esthetisch ongeëvenaard in de wereld van keramische tegels.

Op zoek naar de scherpste prijs voor Dune tegels samen met advies op maat? Dan is Regge Tegels & Vloeren een goede uitkomst. Door directe contacten met Dune kunnen wij deze tegels leveren tegen een zeer scherpe prijs. Door onze ervaren verkopers kunnen wij u advies op maat geven. Vraag nu direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen. Zit de tegel van Dune die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Dune assortiment

Dune produceert tegels en mozaïeken die in het oog springen. In plaats van een simpele tegel met wat subtiele nuances produceren ze tegels met een prachtige uitstraling en uitvoerige patronen en intensieve mozaïeken. Dankzij de uitstekende kwaliteiten van keramiek zullen de tegels niet vervagen waardoor u gegarandeerd voor lange tijd kunt genieten van deze prachtige tegels. De mozaïeken maken gebruik van glas of steen en zijn echte eyecatchers. Met een groot aanbod in zowel mozaïek als tegels kunt u gegarandeerd een unieke omgeving creëren waar u eindeloos kunt genieten.

Dune Mozaïek

Bij Dune kunt u kiezen uit de meest luxueuze en stijlvolle mozaïeken! Mozaïek is een van de uitblinkers in het assortiment van Dune. Haal dus elegantie in huis met uniek Dune mozaïek.

Dune tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Dune of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de tegel of serie van Dune die u zoekt hier niet bij? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen