Dune Tegels

Dune Tegels is een Spaanse producent van keramische tegels en mozaïeken waarbij de nadruk ligt op decoratieve uitstraling. Dune tegels en mozaïeken springen direct in het oog en zijn esthetisch ongeëvenaard in de wereld van keramische tegels. De producten van dit merk zijn uitermate geschikt om projecten een eigen stijl te geven.

Op zoek naar de scherpste prijs voor Dune tegels samen met advies op maat? Dan is Regge Tegels & Vloeren een goede uitkomst. Door directe contacten met Dune kunnen wij deze tegels leveren tegen een zeer scherpe prijs. Onze verkopers voorzien u graag in advies over de tegels van dit merk. Vraag nu direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of kom langs bij ons in de showroom. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Product info

Over het bedrijf Dune Ceramics

Dit bedrijf, Dune Ceramics, is in 1993 gestart met de productie van wand- en vloerafwerkingen die bruikbaar zouden zijn voor unieke projecten. Sindsdien is er begonnen met onderzoek, innovatie en productie. Dit heeft geresulteerd in producten van hoge kwaliteit, maar ook met een prachtig design. Met hedendaags ruim 25 jaar ervaring is dit een bedrijf geworden dat naar meer dan 80 landen exporteert. Naast het gebruik in huis, weten ook steeds meer klanten voor zakelijke projecten hun keus te maken in het ruime assortiment.

Dune Tegels assortiment

Dune Ceramics produceert tegels en mozaïeken die in het oog springen, om vloer en wanden van ruimtes op te laten vallen. In plaats van een simpele tegel met wat subtiele nuances produceren ze tegels met een prachtige uitstraling en uitvoerige patronen en intensieve mozaïeken. Dankzij de uitstekende kwaliteiten van keramiek zullen de tegels niet vervagen waardoor u gegarandeerd voor lange tijd kunt genieten van deze prachtige tegels. De mozaïeken maken gebruik van glas of steen en zijn echte eyecatchers. Met een groot aanbod in zowel mozaïek als tegels kunt u gegarandeerd een unieke omgeving creëren waar u eindeloos kunt genieten. Regge Tegels & Vloeren geeft u graag advies over toepassing van producten uit het Dune Tegels assortiment.

Dune Mozaïek

Bij Dune tegels kunt u kiezen uit de meest luxueuze en stijlvolle mozaïeken! Mozaïek is een van de uitblinkers in het assortiment van Dune tegels. Het mozaïek van dit merk kan op vloer- en wandoppervlaktes worden verwerkt. Ook bent u verzekerd van hoge kwaliteit wanneer u kiest voor mozaïek van Dune tegels. Het mozaïek uit het assortiment van Dune vindt u tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Ook kunnen wij u voorzien van advies op maat.

Dune tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u geïnteresseerd in Dune Tegels of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! U kunt ook langskomen bij ons in de showroom, hier staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar met advies op maat. Bent u architect, designer of bezig met een zakelijk project? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in. Staat de tegel of serie die u zoekt hier niet bij? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen