Dune Tegels

Dune is een Spaanse producent van keramische tegels en mozaïeken waarbij de nadruk ligt op decoratieve uitstraling. Dune tegels en mozaïeken springen direct in het oog en zijn esthetisch ongeëvenaard in de wereld van keramische tegels.

Lees meer over Dune Tegels

Dune tegels

Dune produceert tegels en mozaïeken die in het oog springen. In plaats van een simpele tegel met wat subtiele nuances produceren ze tegels met een prachtige uitstraling en uitvoerige patronen en intensieve mozaïeken. Dankzij de uitstekende kwaliteiten van keramiek zullen de tegels niet vervagen waardoor u gegarandeerd voor lange tijd kunt genieten van deze prachtige tegels. De mozaïeken maken gebruik van glas of steen en zijn echte eyecatchers. Met een groot aanbod in zowel mozaïek als tegels kunt u gegarandeerd een unieke omgeving creëren waar u eindeloos kunt genieten.


Dune Mosaics

Het mozaïek van Dune is hetgeen waar ze bekend om staan. Door het grote assortiment van mozaïek in allerlei kleuren en maten is het mogelijk hier elke ruimte compleet uniek mee in te richten. Met De combinatiemogelijkheden met mozaïek patronen  zijn eindeloos en maken het een uitdaging om uw eigen persoonlijke stijl tot uiting te laten komen.

Dune Esmeralda

Het volledige assortiment van Dune omvat vele soorten en maten van vloer- en wandtegels en verscheidene mozaïeken. Dit zijn de belangrijkste series:

Mozaics Glass Mosaics Stone Dune Floor
Alegria
Alexandria
Acanto
Aria
Ametista
Andria
Bernice
Andromeda
Bizancio
Cayman
Bohemia
Borgia
Cleopatra
Coliseum
Cremona
Draco
Emperador
Firenze
Esmeralda
Goldenstone
Milano
Krypton
Horus
Odisea
Micro
Montblanc
Persepolis
Poseidon
Osiris
Perugia
Trencadis Glass
Pebbles Light
Pulpis
Versailles
Travertino
Seculum
Bent u geïnteresseerd in de tegels van Dune of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!