Dune Emporio

De Dune Emporio serie is een keramische tegelserie gewijd aan materialen die al eeuwenlang gebruikt worden. De inspiratie wordt namelijk gehaald uit de materialen uit constructies van het Oude Griekenland. Deze klassieke materialen zijn omgevormd naar keramiek en hebben een modernere tint gekregen, zonder iets van de prachtige, klassieke uitstraling te verliezen. Deze collectie bestaat uit 3 kleuren en 3 verschillende maten.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijs voor deze collectie keramische tegels, of kom langs in onze showroom voor meer informatie. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Dune Emporio tegelcollectie

Met een natuurlijk ogende textuur bootst de Dune Emporio tegelcollectie het karakter van natuursteen perfect na. De schakeringen die het uiterlijk van dit natuursteen karakter geven zijn ook tot in het kleinste detail terug te vinden in de Emporio collectie. Met 3 kleurschakeringen is er ook nog variatie binnen deze collectie mogelijk. En ook nog eens in de praktische voordelen van keramiek!

De Dune Emporio kleuren en afmetingen

Deze collectie keramische tegels is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Emporio is te verkrijgen in de kleuren:
– Emporio Grey
– Emporio Natural
– Emporio Grafite

Emporio is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Dune Emporio kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in een goed advies, met natuurlijk scherpe prijs voor de Emporio collectie.

Bent u geïnteresseerd in de Dune Emporio of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie: