Dune Mozaïek

Het mozaïek van Dune is hetgeen waar dit merk bekend om staat. Door het grote assortiment van mozaïek in allerlei kleuren en maten is het mogelijk hier elke ruimte compleet uniek mee in te richten. Met De combinatiemogelijkheden met mozaïek patronen zijn eindeloos en maken het een uitdaging om uw eigen persoonlijke stijl tot uiting te laten komen.

Wij hebben in onze showroom meerdere monsters liggen van Dune Mozaïek. Bent u hier benieuwd naar? Neem dan contact met ons op, of kom gerust langs voor advies van onze verkopers. Voor een scherpe prijs kunt u ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Originele afwerkingen met mozaïek van Dune

Dune mosaic is door het merk opgezet om orignele afwerkingen voor elke ruimte te vinden. En uiteraard voor alle projecten. Daarom zijn er verschillende stijlen verwerkt door Dune mosaic verwerkt in het assortiment. De verschillende stijlen worden gekenmerkt door prachtige kleurvariaties en opvallende vormafwerkingen. Zo kan een originele afwerking van uw nieuwe project verkregen worden met de toepassing van Dune mozaïek. Mozaïek voor wand en vloeren kunt u vinden bij Dune mozaïek.

Het assortiment Dune mozaïek

Wanneer u kiest voor mozaïek vloertegels of wandtegels uit het assortiment van Dune, kiest u voor een stijl die uniek zal zijn. Alle collecties van Dune mozaïek worden zorgvuldig ontworpen door een team van topontwerpers. Vervolgens wordt dit gecombineerd met de kwaliteit waar Dune Tegels bekend om staat. Op deze manier verzekerd u zich van de beste combinatie tussen kwaliteit en uitstraling op het gebied van keramiek. Het Dune mozaïek assortiment bestaat uit verschillende soorten mozaïek. Dit zijn bijvoorbeeld keramische mozaïek tegels. Maar ook glasmozaïek.

Dune mozaïek kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u geïnteresseerd in mozaïek van Dune of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Natuurlijk kunt u ook langskomen bij ons in de showroom, waar onze verkoopmedewerkers u graag voorzien van advies op maat. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van mozaïek uit de collecties van Dune