Dune Calacatta Lux

Dune Calacatta Lux is een fraai marmerlook tegelserie. De Calacatta Lux heeft de inspiratie uit de fraai Italiaans marmer. Dit marmer wordt gebruikt voor ruimtes waar luxe en elegantie gevraagd wordt. Marmer is een prachtig materiaal, maar is helaas wel broos en breekbaar. Hier geeft Dune met de Calacatta Lux een goede oplossing voor door de marmerlook tot in de kleinste details in keramiek om te zetten.

Dune Calacatta Lux marmerlook tegels tegen een scherpe prijs vindt u bij Regge Tegels & Vloeren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard kunt u ook langskomen voor meer advies en inspiraite langskomen bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Dune Calacatta tegel collectie

Alle kenmerken van marmer, zoals de aders en lijn, zijn overgenomen in de Dune Calacatta. Hierdoor is het keramiek bijna niet te onderscheiden van echt marmer, maar het heeft wel de voordelen van keramiek. De Dune Calacatta is bijvoorbeeld kras, kleur en slijtvast en vlekt bovendien ook niet! Haal dus nu de luxe en elegantie van marmer in huis met alle voordelen van keramiek. Perfect om klassieke ruimte stijl en elegantie te geven!

Calacatta kleuren en afmetingen

De Calacatta marmerlook tegelcollectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Calacatta is te verkrijgen in de kleuren:
– Calacatta Lux

Calacatta is te verkrijgen in de afmetingen:
60×60 cm, 60×120 cm

Dune Calacatta kopen?

Regge Tegels & Vloeren helpt u door middel van advies en de scherpste prijs! Kom eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Dune of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie: