Unicom Starker

Unicom Starker is een producent van keramische tegels van premium kwaliteit. Ze blijven zich altijd vernieuwen door steeds te blijven zoeken naar nieuwe, duurzame productietechnieken. Unicom Starker is, door een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit, een populaire speler op het gebied van keramische wand- en vloertegels.

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels uit het assortiment van Unicom Stark aanbieden tegen de scherpste prijs. Vraag voor deze scherpste prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Product info

Enkele series uit het assortiment van dit merk

Het bedrijf Unicom Starker

Al tientallen jaren is het Italiaanse bedrijf Unicom Starker actief op de markt van keramiek. Unicom Starker is een bedrijf dat zich onderscheidt door een constante zoektocht naar nieuwe oplossingen. Al jaren staat de naam van dit bedrijf bijna synoniem voor keramiek van topkwaliteit. Door bij de zoektocht focus te leggen op esthetiek en stijl is Unicomstarker internationaal een trendsetter geworden van keramische tegels. Niet alleen particulieren kiezen voor de tegels van dit Italiaanse bedrijf. Ook architecten, interieurdesigners en ontwerpers van commerciële projecten maken graag een keus binnen het assortiment. Vooral door de kwaliteiten die naar voren komen als combinatie tussen stijl, design en hoogwaardige kwaliteit aan keramiek.

Unicom Starker Tegels assortiment

Door de constante aandacht te leggen op de laatste trends in het interieurontwerp en een uitstekende technische ontwikkeling zijn de producten geschikt voor elk type architectuur en gebruik: residentiële, commerciële ruimtes of woonhuizen. Het assortiment van Unicom Starker bestaat uit verschillende collecties met een prachtige uitstraling. De grote variatie in het assortiment maakt het dat eenieder wel een mogelijkheid naar wens kan vinden binnen het assortiment van Unicom Starker tegels. Een groot deel van deze collecties is ook geschikt voor buiten! Populaire series Unicom tegels zijn bijvoorbeeld de Unicom Starker Ecostone en Brazilian Slate.

Ook enkele series voor buiten

In het assortiment van Unicom Starker vindt u naast binnentegels ook terrastegels. De terrastegels van keramiek binnen het assortiment worden met een andere dikte afgewerkt. Namelijk met een dikte van 20 mm. De dikte van 20 mm zorgt ervoor dat de tegels beter bestand zijn tegen de belasting van een buitenruimte. Het assortiment aan tegels voor buiten van dit merk wordt geproduceerd onder de naam van outdoor_2thick. De terrastegels van Unicom Starker vindt u bij Regge Tegels & Vloeren natuurlijk ook tegen een scherpe prijs. Series van dit merk die voor buiten te verkrijgen zijn, zijn bijvoorbeeld de Board, Brazilian Slate en de Marwari.

Unicom Starker tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Tegels van Unicom Starker kunt u bij Regge Tegels & Vloeren vinden tegen een scherpe prijs samen met goed advies. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wilt u advies en meer informatie? Breng dan een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op. Voor een zakelijk project op zoek naar tegels van dit merk? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen