Unicom Starker Evostone

De Unicom Starker Evostone is een keramische tegels met natuursteenlook. De natuursteenlook is afgeleid van natuursteen dat bekend staat om een fraaie structuur met aders en kleurvariaties. Deze structuur is afgewerkt met prachtige kleurvariaties. Zo kunt u thuis een tegel met natuursteenlook verkrijgen die prachtig staat in alle ruimtes.

Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor de Unicom Starker Evostone? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op of breng eens een bezoek aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Unicom Starker Evostone collectie

De Unicom Starker Evostone is een collectie natuursteenlook tegels van keramiek. De natuursteenlook van deze collectie heeft wel wat weg van een marmerlook die licht verweerd is. Dit geeft de collectie de authentieke uitstraling. Deze uitstraling wordt daarnaast gekenmerkt door de prachtige aderstructuren. 5 kleuren zijn door Unicom Starker aan de Unicom Starker Evostone collectie toegevoegd. De warme kleurtinten passen goed bij de look van het natuursteen. Daarnaast zijn er 6 variaties in afmetingen te verkrijgen binnen de collectie.

Toepassing

De collectie Unicom Starker Evostone is op de markt gezet als natuursteen vloertegels. Maar ook op de wand kan de collectie worden toegepast. Ga voor een rustieke look in iedere ruimte door de toepassing van deze collectie. Door het gemak van keramiek kan deze ook worden verkregen in bijvoorbeeld de badkamer. Daarnaast is er nog een tegel verkrijgbaar met een dikte van 20 mm. Deze tegels zijn bruikbaar voor buiten.

Kleuren en afmetingen

De Unicom Starker Evostone is te verkrijgen in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Evostone Graphite
  • Evostone Ivory
  • Evostone Mist
  • Evostone Natural
  • Evostone Dune

Afmetingen:

7,5x30 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, 60x119.5 cm, 80x80 cm, 40x80 cm.

Unicom Starker Evostone collectie bij Regge Tegels & Vloeren kopen

De Unicom Starker Evostone vindt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een aantrekkelijke, scherpe prijs. Benieuwd naar deze prijs? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer advies? Kom dan eens langs bij ons in de showroom of neem contact met ons op. Met een commericeel of zakelijk project bezig en op zoek naar deze tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie