Dutch Design Tegels

Dutch Design Tegels is een merk dat produceert op een manier waarbij innovatie en duurzaamheid een belangrijke rol spelen. Door te denken richting de klant en rekening te houden met de wensen van de markt weet Dutch Design Tegels een assortiment neer te zetten dat de continuïteit en betaalbaarheid weet te waarborgen.

Een scherpe prijsopgave ontvangen voor tegels uit het assortiment van dit merk? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan direct contact met ons op of kom gerust eens langs in onze showroom.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Dutch Design Tegels assortiment

Het assortiment van Dutch Design Tegels voldoet aan de vraag van de hedendaagse markt. Dat wil zeggen dat Dutch Design zich er op richt oplossingen en mogelijkheden te creeren voor een klant die op maat gemaakt zijn. Hiermee gaat Dutch Design Tegels mee met de vraag van uitstraling en functionaliteit van de keramische tegels.

Het meegaan met de trends van de hedendaagse markt zit ook in de manier van produceren. Hierbij let Dutch Design Tegels er namelijk op, om op een duurzame manier te produceren. Daarom heeft dit merk meerdere ecologisch labels, waaronder het EU Ecolabel.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over Dutch Design Tegels? Regge Tegels & Vloeren biedt het assortiment aan tegen een scherpe prijs, samen met advies op maat. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment: