Quintessenza Tegels

Quintessenza Ceramiche is een Italiaanse tegelproducent van keramische tegels. De collecties van Quintessenza staan bekend om de aparte vormen, unieke ontwerpen en verbazingwekkende afwerkingen. Het doel van Quintessenza Ceramiche is om sensaties, gevoelens en stijlen uit te drukken in de vorm van keramische tegels. Dit is gedaan d.m.v. vormen, kleuren en afwerkingen te combineren om hiermee de nieuwsgierigheid van het publiek te wekken. Hierdoor heeft Quintessenza een uniek assortiment weten te ontwikkelen dat uniek en apart is en een geheel eigen stijl heeft.

Regge Tegels & Vloeren kan Quintessenza tegels tegen een scherpe prijs leveren. Vraag voor deze scherpste prijs nu direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie, of bij vragen kunt u contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Quintessenza Ceramiche tegels bij Regge Tegels & Vloeren

De Quintessenza tegels hebben een unieke look. Binnen dit assortiment kan vrijwel iedereen een mogelijkheid naar eigen smaak vinden. Dit assortiment is tot stand gekomen door oude ontwerpen en designs te combineren met neiuwe ontwerp en design ideeen. Hierdoor hebben de tegels binnen het assortiment van Quintessenza een eigentijdse uitstraling, maar gaan de tegels ook mee met de trends v an de moderne architectuur. De vele verschillende vormen van de tegels zijn uniek binnen de tegelwereld en zijn daarom de ideale uitkomst voor architecten, designers maar ook gewoon bij u thuis!

Quintessenza tegels toepassing.

De opvallende afmetingen, kleuren en decoraties van Quintessenza tegels kunnen in vele ruimtes worden toegepast. Denk hierbij eens aan hotels, wellness centers, restaurants of kantoren. Maar ook in een eigen woonhuis kunnen de tegels de ruimte voorzien van een ideale sfeer naar wens.

Quintessenza series

Onze Quintessenza series zijn:

– Quintessenza Legnetti
– Quintessenza Tinte
– Quintessenza Logica
– Quintessenza Riquadri
– Quintessenza 3Lati
– Quintessenza Frammenti
– Quintessenza Origami
– Quintessenza Fuoricitta
– Quintessenza Sfumature
– Quintessenza Minima8.6
– Quintessenza Porticciolo
– Quintessenza Cromia26
– Quintessenza Genesi
– Quintessenza Alchimia
– Quintessenza Superfici20

Quintessenza tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Quintessenza. Hierdoor kunnen wij de tegels voorzien in de scherpste prijs, samen met advies op maat. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs.

Meer informatie? Neem dan direct contact met ons op!

Door directe contacten kunnen wij ook architecten en designers bijstaan met advies door ervaring en de scherpste prijs. Neem voor contact met een van onze accountmanagers contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Quintessenza