Quintessenza Tegels

Quintessenza Tegels is een Italiaanse tegelproducent van keramische tegels. De collecties van Quintessenza staan bekend om de aparte vormen, unieke ontwerpen en verbazingwekkende afwerkingen. Het doel van Quintessenza is om sensaties, gevoelens en stijlen uit te drukken in de vorm van keramische tegels. Dit is gedaan d.m.v. vormen, kleuren en afwerkingen te combineren om hiermee de nieuwsgierigheid van het publiek te wekken. Hierdoor heeft Quintessenza een uniek assortiment weten te ontwikkelen dat uniek en apart is en een geheel eigen stijl heeft.

Regge Tegels & Vloeren kan Quintessenza tegels tegen een scherpe prijs leveren. Vraag voor deze scherpste prijs nu direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie, of bij vragen kunt u contact met ons opnemen.

Product info

Enkele series uit het assortiment

Over het Spaanse bedrijf Quintessenza Ceramiche

Quintessenza Ceramiche is een tegelproducent uit Spanje. De tegels uit het assortiment van Quintessenza Ceramiche staan bekend om de unieke look. Binnen dit assortiment kan vrijwel iedereen een mogelijkheid naar eigen smaak vinden. Het assortiment is tot stand gekomen door oude ontwerpen en designs te combineren met nieuwe ontwerpen en design ideeen. Hierdoor hebben de tegels binnen het assortiment van Quintessenza Ceramiche een eigentijdse uitstraling, maar gaan de tegels ook mee met de trends van de moderne architectuur. De vele verschillende vormen van de tegels zijn uniek binnen de tegelwereld en zijn daarom de ideale uitkomst voor architecten, designers maar ook gewoon bij u thuis!

Het gebruik en toepassen van de tegels uit dit assortiment

De opvallende afmetingen, kleuren en decoraties van Quintessenza tegels kunnen in vele ruimtes worden toegepast. Denk hierbij eens aan hotels, wellness centers, restaurants of kantoren. Maar ook in een eigen woonhuis kunnen de tegels de ruimte voorzien van een ideale sfeer naar wens. Voor zowel wand- als vloerafwerkingen kunnen Quintessenza tegels gebruikt worden. Over de toepassing van de tegels uit dit assortiment geeft Regge Tegels & Vloeren graag meer informatie en advies.

Geef wandoppervlaktes een unieke look

Tegels van dit merk worden geproduceerd voor wand- en vloeroppervlaktes. Maar de keramische tegels met een opvallend patroon of prachtige kleur zijn vooral te gebruiken als wandtegel. De Quintessenza wandtegels hebben het karakter om een ruimte helemaal naar wens af te maken. Populaire wandtegels uit het assortiment van Quintessenza Ceramiche zijn bijvoorbeeld de Quintessenza Modulo, Minima 8.6 en Genesi.

Quintessenza Tegels koopt u bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Quintessenza tegels. Hierdoor kunnen wij de tegels voorzien in de scherpste prijs, samen met advies op maat. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs. Meer informatie over dit Spaanse merk? Neem dan direct contact met ons op. Door directe contacten kunnen wij ook een ieder die bezig is met een zakelijk project bijstaan met advies door ervaring en de scherpste prijs. Neem voor een zakelijk project contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen