Quintessenza Confetti

De Quintessenza Confetti is een collectie keramische tegels, waarvan de naam precies uitlegt waar de collectie voor staat. De look van deze tegels heeft namelijk het idee van 'confetti' in de textuur van deze tegels. Deze confetti look is als inspiratie gehaald uit tegels die oorspronkelijk gebruikt werden in de Italiaanse stad Venetië. Met deze inspiratie zorgt de Quintessenza Confetti voor een vreugdevolle, diepzinnige look in iedere ruimte waar deze tegel gebruikt wordt.

Meer informatie over de Quintessenza Confetti? Neem dan gerust contact met ons op. Benieuwd naar een scherpe prijs voor deze serie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Quintessenza Confetti Collectie

De Quintessenza Confetti tegels, is een serie die past onder de noemer terrazzo tegels. Terrazzo tegels staan bekend om de levendige uitstraling die mee wordt gebracht in iedere ruimte waar ze gebruikt worden. Dit komt door de fragmentarische stukjes die in het oppervlak zijn verwerkt. De Confetti collectie heeft deze details in het oppervlak ook, in de vorm van stukjes confetti. In de Quintessenza Confetti zijn vele kleurvariaties aan confetti kleur verwerkt, met de twee basiskleuren bianco en nero. Het formaat van de collectie is 18,6x18,6 cm. De tegels zijn 9 mm dik.

Toepassing

Met de 9 mm dikte van de Quintessenza Confetti, kunnen de tegels toegepast worden op vloer en wand. Door het gemak van een keramische tegel kan de collectie ook overal in huis gebruikt. Ook is het mogelijk om verschillende kleuren uit de collectie met elkaar te combineren, of met een andere serie van Quintessenza.

Kleuren en afmetingen

Deze serie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen:

Kleuren:

  • Confetti Bianco Grigio
  • Confetti Bianco Petrolio
  • Confetti Bianco Beige
  • Confetti Bianco Cotto
  • Confetti Bianco Multicolor
  • Confetti Nero Multicolor
  • Confetti Nero Grigio
  • Confetti Nero Petrolio

Afmetingen:

18,6x18,6 cm

Meer informatie over de Quintessenza Confetti?

Wilt u meer informatie over deze serie? Neem dan contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom voor direct advies. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie: