WOW Design

WOW Design is een Spaanse producent van keramische wand- en vloerafwerkingen, gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor commerciële projecten. WOW Design is internationaal bekend vanwege de moderne en verrassende mogelijkheden die het bedrijf creëert voor bijvoorbeeld architecten en interieurbouwers.

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag bij het assortiment van WOW Design. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op. Een scherpe prijs ontvangen voor een product uit het assortiment? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Enkele afbeeldingen van het assortiment

WOW Design Ceramic

WOW Design produceert exclusieve producten voor commerciële en zakelijke projecten. Al ruim 20 jaar is het bedrijf bezig met voortdurende ontwikkeling van haar producten om creatieve mogelijkheden aan de markt te kunnen bieden. Dit doet het bedrijf door op de kleinste details tijdens het hele proces te letten, die net het verschil kunnen maken.

Het assortiment

Het assortiment van WOW Design bestaat uit opvallende en unieke kleurentrends gecombineerd met materiële afwerkingen die worden geproduceerd door de nieuwste technologie. Door bij de ontwikkeling van het assortiment ook architecten en interieurontwerpers te betrekken sluit het assortiment van WOW Design verrassend goed aan op vele wensen en gebruiken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de producten van WOW Design? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen