Cercom Tegels

Cercom Ceramiche is een Italiaanse producent van keramische tegels. Bij Cercom Tegels staat design in combinatie met technische, hoogwaardige prestaties voorop. Deze resultaten worden gerealiseerd door een innovatief onderzoek- en productiesysteem, dat tegenwoordig tot een van de meest geavanceerde van de wereld behoort! De prachtige en gevarieerde tegelcollecties van Cercom zijn hiervan het resultaat.

Heeft u interesse in een tegel uit het assortiment van Cercom? Vraag dan voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over Cercom Tegels contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cercom Tegels assortiment

Het assortiment van Cercom Tegels wordt gekenmerkt door een mix van moderne maar zeker ook eigentijdse uitstralingen en afwerkingen zonder dat hier voor kwaliteit hoeft worden ingeleverd. Dit assortiment is hierdoor zeker uniek te worden en sluit ook aan op de wensen van vele klanten.

Toepassing van Cercom Tegels

Het assortiment van Cercom is toe te passen in commerciele en ook particuliere projecten. De toepassing van Cercom tegels wordt nog eens verbreed door de XL – of grootformaat tegels in het assortiment, perfect om grotere tegeloppervlakken te creëren.

Meer informatie?

Meer informatie over dit merk? Dan kunt u natuurlijk altijd langskomen bij ons in de showroom, of direct contact met ons opnemen.

Bent u een designer of architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment