Mutina Tegels

Mutina Tegels is een bedrijf dat op een gloednieuwe manier om naar keramiek kijkt. Dit zijn niet meer tegels, maar objecten van interieurontwerp. Mutina is een artistiek project dat technologie, ambachtelijke, experimenten en onderzoek verenigt om de grenzen van het materiaal zelf te duwen en een hoogwaardig product te creëren.

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Mutina aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Wilt u meer informatie of zoekt u een specifieke tegel? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Enkele series uit het assortiment van Mutina Tegels

Mutina assortiment

Mutina biedt de consument een uniek en artistiek assorimtent aan keramische tegels. Dit assortiment is uitstekend geschikt voor het hedendaagse interieurontwerp. Voor architecten en designers is dit een goede mogelijkheid om tot nieuwe creaties te komen. Door het innovatieve produceren hebben de tegels van Mutina ook nog eens een verbazingwekkend hoge kwaliteit.

Toepassing

Mutina wordt veel toegepast in zakelijke projecten zoals restaurants en in de hospatility wereld. Ook door particulieren wordt gebruik gemaakt van Mutina tegels, voornamelijk voor keukens en badkamers.

Mutina Tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Mutina aanbieden tegen de scherpste prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen