Mutina Tegels

Mutina Tegels is een bedrijf dat op een gloednieuwe manier om naar keramiek kijkt. Dit zijn niet meer tegels, maar objecten van interieurontwerp. Mutina is een artistiek project dat technologie, ambachtelijke, experimenten en onderzoek verenigt om de grenzen van het materiaal zelf te duwen en een hoogwaardig product te creëren.

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Mutina aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Wilt u meer informatie of zoekt u een specifieke tegel? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Product info

Enkele series uit het assortiment van Mutina Tegels

Mutina Ceramica

Mutina is een Italiaans merk. Dit Italiaanse merk focust zich op design tegels. Deze design tegels zijn het resultaat van creativiteit die wordt gecreeerd door designers van het merk zelf. Met deze creatieve ideeen is Mutina Ceramica een toonaangevende product van keramische wand- en vloertegels geworden. Door out of the box te denken verzekerd dit merk zich van unieke producten. Op het gebied van design, textuur, afmetingen en kleurvariaties is dit een bedrijf geworden dat op internationaal gebied toonaangevend is geworden. Regge Tegels & Vloeren is een dealer van Mutina in Nederland. Doordat wij dealer zijn, kunnen wij u voorzien in een goed advies over het gebruik van de tegels van dit merk.

Het Mutina Tegels assortiment

Mutina tegels biedt de consument een uniek en artistiek assorimtent aan keramische tegels. Dit assortiment is uitstekend geschikt voor het hedendaagse interieurontwerp. Voor architecten en designers is dit een goede mogelijkheid om tot nieuwe creaties te komen. Door het innovatieve produceren hebben de tegels van Mutina ook nog eens een verbazingwekkend hoge kwaliteit. Mutina tegels worden veel toegepast in zakelijke projecten zoals restaurants en in de hospatility wereld. Ook door particulieren wordt gebruik gemaakt van Mutina tegels, voornamelijk voor keukens en badkamers.

Waar kunnen deze tegels gebruikt worden?

Mutina Ceramica produceert tegels voor alle denkbare ruimtes. Dit zijn dus tegels voor bij u in huis. Zoals bijvoorbeeld de keuken, badkamer of het toilet kunnen een eigen karakter krijgen door toepassing van deze tegels. Daarnaast zijn er ook genoeg mogelijkheden voor zakelijke, commerciele of openbare projecten. Regge Tegels & Vloeren geeft graag advies over het gebruik van de tegels uit het assortiment van dit Italiaanse merk.

Een designteam voor unieke producten

Sinds 2005 worden de producten van Mutina ontworpen door een team van topdesigners. Deze topdesigners geven unieke sferen en karakters aan de producten mee. Dit doen ze bijvoorbeeld door fraaie designs die niet eerder in de vorm van keramiek verkrijgbaar waren op de markt te brengen. Deze designs worden bijvoorbeeld weer verfraaid met kleurvariaties en formaten. Enkele van de bekende ontwerpers zijn bijvoorbeeld Nathalie du Pasquier, Patricia Urquiola en Hella Jongerius.

Mutina Tegels kopen kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Mutina aanbieden tegen de scherpste prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Of voor een zakelijk project op zoek naar de tegels van dit merk? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen