Mutina Phenomenon

De Mutina Phenomenon is een collectie keramische tegels, van Mutina Tegels. De Phenomenon collectie wordt gekenmerkt, omdat de collectie bestaat uit voornamelijk mozaïek afwerkingen in verschillende kleuren en afwerkingen. Daarom is de Mutina Phenomenon collectie uitermate geschikt voor wie een unieke uitstraling aan een ruimte wil geven.

Een scherpe prijs krijgen voor deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Mutina Phenomenon collectie

De Mutina Phenomenon herinnert aan een aantal uitdrukkingen van patronen gevonden in de natuur, zoals honingraten, sneeuwkristallen, ijspegelvormingen en plantencellen, waardoor de collectie doet denken aan onze individuele ervaringen van de natuurlijke wereld. Deze collectie is te verkrijgen in 9 textuurafwerkingen, samen met 4 kleuren. Ook zijn er verschillende decoratieve vormen.

Phenomenon toepassing

De Mutina Phenomenon is toe te passen voor gebruikers die op zoek zijn naar echt iets unieks. Perfect voor wie nieuwe mogelijkheden binnen ruimtes wil ontdekken, voor zowel particuliere als commerciële doeleinden.

Kleuren en afmetingen

Phenomenon is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Phenomenon Bianco
– Phenomenon Grigio
– Phenomenon Fango
– Phenomenon Nero

Textuur-afwerkingen:
Rain A, Rain B, Rain C, Honeycomb A, Honeycomb B, Honeycomb C, Hexagon, Air, Wind, Rock

Meer informatie over de afmetingen en decoratieve afwerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie?

Meer informatie over deze collectie keramische tegels? Neem dan contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs een vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Phenomenon collectie