Mutina Tex

De Mutina Tex collectie, is een collectie keramische tegels met een bijzondere ruitvorm en opvallende kleuren. Door de ruitvorm geeft de Mutina Tex een vloer of wand een bijzondere, zeshoekige vorm. Samen met de textiel textuur op het oppervlak geeft de Tex collectie een unieke mogelijkheid om iedere ruimte van een bijzondere sfeer te voorzien. e.

Een scherpe prijs ontvangen van ons, samen met bijpassend advies van onze verkopers? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom, of vraag om direct een scherpe prijs te ontvangen een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Mutina Tex collectie

De Mutina Tex collectie is een collectie keramische tegels met een ruime variatie aan texturen en kleuren. Door de variatie bestaat er een prachtige mogelijkheid om binnen deze collectie te combineren met texutren en kleuren, om een prachtig geheel van mozaiek-oppervlakken te kunnen creëeren. De Tex collectie heeft 8 combinaties en is verkrijgbaar in het formaat 11,5×20 cm.

Tex toepassing

De Mutina Tex vindt de toepassing vooral in ruimtes waar architecten en interieurdesigners de stijl mogen inrichten. Deze stijl van mozaiek is dan ook vooral bij architecten populair. Denk bij de ruimtes waar de Tex toegepast moet worden aan keukens, restaurants en hotels. Maar past deze stijl bij u thuis? Dan kan de Mutina Tex collectie uiteraard ook hier worden toegepast!

Tex kleuren en afmetingen

Tex collectie kan worden verkregen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Tex Black
  • Tex Blue
  • Tex Brown
  • Tex Cream
  • Tex Grey
  • Tex Olive
  • Tex White
  • Tex Yellow

Afmetingen:
11,5×20 cm

Mutina Tex kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Heeft u interesse in de Tex collectie van Mutina, of wilt u meer informatie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Of met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Bekijk direct enkele afbeeldingen van deze collectie: