Mutina Mews

De Mutina Mews is een bijzondere en unieke serie klein-formaat keramische tegels. Deze serie is uniek te noemen, omdat de inspiratie voor deze serie uit de Engelse hoofdstad London is gehaald. Mutina Tegels heeft met de Mews serie geprobeerd om het karakter en de sfeer van deze stad om te zetten in een prachtige, hoogwaardige serie keramische tegels.

Heeft u interesse in de Mutina Mews, en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. U kunt ook langskomen bij ons in de showroom voor advies en inspiratie van onze verkopers.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Mutina Mews collectie

De Mutina Mews collectie ontwikkeld voor het creëren van unieke designs op de vloer en wand. Het kleine formaat samen met de kenmerkende details bepalen de uitstraling van deze collectie. Mews is het resultaat van een lang onderzoek naar het creeeren van een unieke collectie tegels. Hierdoor is de inspiratie, de stedelijkheid van London perfect omgezet in een serie keramische tegels. De collectie is verkrijgbaar in 2 afmetingen en 6 kleurvariaties.

Visgraat, chevron of toch recht gelegd?

De Mutina Mews kan op meerdere manieren worden verwerkt, namelijk in het motief van visgraat of chevron. Daarnaast kunnen de tegels ook gewoon recht worden gelegd. Op zoek naar een moderne en ook unieke uitstraling voor uw ruimte? Dan is de Mews een goede uitkomst. Het kleine formaat is kenmerkend voor iedere ruimte. Bij uw thuis, of juist in commerciële en residentiële ruimtes kan de Mews collectie worden toegepast.

Kleuren en afmetingen Mews

Deze collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Mews Chalk
– Mews Fog
– Mews Pigeon
– Mews Lead
– Mews Ink
– Mews Soot

Afmetingen:
5,5xx45 cm, 11×11 cm

Speciale afmetingen (Schuine randen)
5,5×39,4 cm, 5,5×19,6 cm

Een scherpe prijs voor de Mutina Mews bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs voor de Mutina Mews serie, samen met een goed advies van onze verkoopmedewerkers. Kom deze tegels bekijken bij ons in de showroom, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Mutina Mews