Mutina Primavera

De Mutina Primavera is een collectie keramische tegels, die het contrast tussen natuurlijke elementen en modern design in een goede combinatie weet weer te geven, door het beste van beide werelden te combineren in de vorm van hoogwaardig keramisch materiaal.

Heeft u interesse in de Primavera collectie van Mutina Tegels? Vraag dan voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Of kom langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Mutina Primavera collectie

Mutina tegels heeft met de Primavera tegels een collectie gereproduceerd die lijkt op een natuurlijk element met al zijn onregelmatigheden, waarneembaar voor zicht en aanraking, maar verrijkt door kleine gekleurde keramische inserts die op een volledig willekeurige manier op vijf verschillende manieren in het patroon worden verwerkt. Hierdoor ontstaan mooie onvolkomenheden aan het oppervlak van de tegels, waardoor een unieke en altijd andere textuur ontstaat. Deze collectie is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren/patronen en in 3 verschillende formaten.

Primavera toepassing

De Primavera collectie is toe te passen in ruimtes die een eigen karakter nodig hebben. Daarom is de Primavera ook een geliefde mogelijkheid bij ontwerpers en interieurdesigners. Maar ook in uw eigen woonhuis kan deze collectie zeer zeker worden toegepast.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Primavera Bianco
– Primavera Grigio
– Primavera Nero
– Primavera Verde
– Primavera Blue

Afmetingen:
120×240 cm, 120×120 cm, 40×120 cm

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Uiteraard kunt u voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Primavera collectie