Mutina Diarama

De Mutina Diarama is een collectie keramische tegels, met de uitstraling gevonden in kleurschakeringen van olieschilderijen. Deze uitstraling is door Mutina Tegels omgezet in een collectie tegels met eindeloze mogelijkheden qua kleur en combinaties. Deze uitstraling is hiermee uniek te noemen op de tegelmarkt!

Bent u op zoek naar een scherpe prijs, samen met een goed en bijpassend advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Mutina Diarama collectie

Iedere tegel binnen de Mutina Diarama collectie komt met verschillende kleuren aan het oppervlak. Dit brengt prachtige nuances aan het oppervlak, wat zorgt voor de prachtige uitstraling van de tegels. Deze collectie is in 13 verschillende variaties verkrijgbaar, en in het formaat 9,4×18,7 cm.

Diarama toepassing

Bent u op zoek naar een een unieke uitstraling voor u ruimte, die niet veel gezien is? Dan is de Mutina Diarama zeker een goede optie. Het voordeel van deze collectie is ook nog eens het keramische materiaal, dat er voor zorgt dat overal waar deze collectie wordt toegepast ook nog een hoge kwaliteit wordt gegarandeerd.

Kleuren en afmetingen Diarama collectie

De Diarama collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Diarama Ash Light
– Diarama Ash Dark
– Diarama Sky Light
– Diarama Sky Dark
– Diarama Maize Light
– Diarama Maize Dark
– Diarama Blush Light
– Diarama Blush Dark
– Diarama Chalk
– Diarama Iron
– Diarama Dusk
– Diarama Grey Chroma
– Diarama Black Chroma

Afmetingen:
9,4×18,8 cm

Meer informatie, of interesse?

Wilt u meer informatie over deze collectie, of heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Diarama collectie