Grazia Ceramiche

Grazia Ceramiche Tegels is een Italiaanse producent van keramische wand- en vloerafwerkingen. Sinds het begin van de jaren 70 produceert Grazia Ceramiche in het hart van de Italiaanse tegelstreek, namelijk Sassuolo. Als tegelproducent onderscheidt het bedrijf zich erin door het ambachtelijke aspect van het produceren hoger in het aanzien te hebben dan volumeproductie. Hierdoor heeft Grazia een eigen en uniek assortiment dat zich duidelijk onderscheidt van andere producenten.

Wilt u meer informatie over dit merk? Neem dan direct contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs voor een tegel uit het assortiment direct een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom. Hier staan de verkoopmedewerkers graag voor u klaar.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Grazia Ceramiche, een Italiaanse producent van keramiek

Grazia Ceramiche is een Italiaanse fabrikant die sinds de jaren 70 aan de gang is met vervaardiging van keramische wand- en vloerafwerkingen. Door ambachtelijk aspect als belangrijkste bij het productieproces te zien, creeert Grazia Ceramiche prachtige producten die tot in het kleinste detail verschillen van andere producten. Ook richt Grazia Ceramiche zich erop om de tegels een fraai effect mee te geven, door bijvoorbeeld extra op de glans te letten. Ceramiche Grazia legt de focus op ambachtelijke tradities. Ambachtelijke, kwalitatieve producten maken is voor dit merk dan ook belangrijker dan massaproductie.

Het assortiment van Grazia Tegels

De producten uit het assortiment van Ceramiche Grazia zijn te verkrijgen in uiteenlopende kleurmogelijkheden, speciale afwerkingen en decors. Hierdoor biedt het assortiment verschillende keuze voor residentieel of commercieel gebruik, maar ook voor particulieren. Dit allemaal met de ambachtelijke uitstraling van handgemaakte, keramieken tegels. De ambachtelijk geproduceerde tegels vertegenwoordigen allemaal de stijl waar het bedrijf bekend om staat. Zo is een Grazia tegel altijd uniek in de ruimte. Populaire wandtegels uit het assortiment zijn bijvoorbeeld de Ceramiche Grazia Essenze tegels.

De toepassing van tegels van Grazia Ceramiche

Door Grazia Ceramiche worden tegels voor alle denkbare toepassingen ontworpen en geproduceerd. Dit zijn tegels die ruimtes kunnen bepalen. Of juist tegels die als wand- of vloertegel het detail van uw badkamer of keuken weet af te maken. De Grazia tegels hebben de voordelen van hoogwaardige keramische kwaliteiten. Hierdoor kunnen ze in alle ruimtes bij u in huis gebruikt worden! Geef uw huis de sferen van 'handgemaakte' tegels op de vloer of de wand. Regge Tegels & Vloeren geeft ook graag advies over de toepassing van Grazia tegels.

Grazia Ceramiche tegels bij Regge Tegels & Vloeren kopen

Meer informatie over dit Italiaanse tegelmerk? Dan kunt u gerust contact opnemen met Regge Tegels & Vloeren, wij staan graag voor u klaar. Grazia Ceramiche tegels vindt u daarnaast tegen een scherpe prijs bij ons. Vraag om een scherpe prijs te ontvangen een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Voor een zakelijk project op zoek naar Grazia tegels? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen uit het assortiment