Keraben Tegels

Keraben Tegels is een tegelfabrikant uit Spanje, van voornamelijk keramische wand- en vloertegels. Sinds 1974 is Keraben bezig om een uniek assortiment neer te zetten. Dit doet het bedrijf door zich sindsdien te richten op het verlenen van service richting de klant en voortdurend te blijven innoveren op het gebied van kwaliteit maar ook stijl.

Heeft u interesse in een serie uit het assortiment van Keraben Tegels? Vraag dan om een scherpe prijs te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook direct contact met ons opnemen. Regge Tegels & Vloeren geeft u graag meer advies over de tegels van dit Spaanse merk.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Keraben Ceramica

Keraben Ceramica is sinds 1974 bezig met de productie en het ontwerpen van keramische tegels. Al meer dan 40 jaar is dit Spaanse bedrijf bezig met de vervaardiging van keramische producten. Sindsdien is het bedrijf uitgebreid naar wel 600 werknemers. Met deze 600 werknemers wordt meer dan 12 miljoen vierkante meter aan keramiek voor vloer en wand geproduceerd. Dit Spaanse merk legt de focus bij het vervaardigen van keramische wand- en vloerafwerkingen die excelleren op kwaliteit van de producten. Door steeds vernieuwend uit de hoek te komen weet Keraben Ceramica verrassende mogelijkheden te bieden die graag gebruikt worden door interieurontwerpers en designers om ruimtes naar iedere wens aan te kunnen passen. Niet zomaar is dit Spaanse bedrijf uitgegroeid naar een van de leidende partijen op de Spaanse en internationale tegelmarkt.

Keraben Tegels assortiment; Ervaring gecombineerd met innovatie

De kwaliteit van Keraben tegels wordt gegerandeerd doordat het bedrijf met haar assortiment voortdurend innovatief onderzoek doet naar nieuwe kwaliteitsmogelijkheden en dit combineert met de ervaring die Keraben Tegels jarenlang heeft opgedaan. Naast deze kwaliteit zijn ook verschillende stijlen verwerkt in het assortiment van Keraben Tegels verwerkt, zoals houtlook en betonlook tegels van Keraben tegels. Op deze manier kunt u binnen het assortiment van dit Spaanse merk ook de stijl naar eigen wens aanpassen, met iedere serie bent u verzekerd van kwaliteit! Uit dit assortiment zijn bijvoorbeeld de Keraben Mixit en Nature Bone enkele populaire series.

Technologische vooruitgang op een duurzame manier

Keraben tegels is een bedrijf dat sinds oprichting al oog heeft gehad voor technologische vooruitgang op een innovatieve manier. Dit doet het Spaanse bedrijf door altijd het oog te houden voor de nieuwste trends. Deze nieuwe trends worden gecombineerd met een geavanceerd ontwerp- en productieproces. Op deze manier komen de hoogwaardige kwalitatieve producten op de markt. Daarnaast let het bedrijf op de manier van produceren. Zo wil dit Spaanse tegelmerk het milieu ontlasten. Een voorbeeld van de duurzame manier van productie is het 100% hergebruik van water in het productieproces.

Keraben Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag meer informatie over Keraben Tegels. Neem voor meer informatie contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Een scherpe totaalprijs kunt u krijgen door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bent u een architect, designer of bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment