Keraben Tegels

Keraben Tegels is een tegelfabrikant uit Spanje, van voornamelijk keramische wand- en vloertegels. Sinds 1974 is Keraben bezig om een uniek assortiment neer te zetten. Dit doet het bedrijf door zich sindsdien te richten op het verlenen van service richting de klant en voortdurend te blijven innoveren op het gebied van kwaliteit maar ook stijl.

Heeft u interesse in een serie uit het assortiment van Keraben Tegels? Vraag dan om een scherpe prijs te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Keraben Ceramica

Keraben Ceramica is sinds 1974 bezig met de productie en het ontwerpen van keramsiche tegels. Keraben legt de focus bij het vervaardigen van keramische wand- en vloerafwerkingen op het excelleren in kwaliteit van de producten. Door steeds vernieuwend uit de hoek te komen weet Keraben Ceramica verrassende mogelijkheden te bieden die graag gebruikt worden door interieurontwerpers en designers om ruimtes naar iedere wens aan te kunnen passen. Niet zomaar is Keraben uitgegroeid naar een van de leidende partijen op de Spaanse tegelmarkt.

Keraben Tegels assortiment; Ervaring gecombineerd met innovatie

De kwaliteit van Keraben wordt gegerandeerd doordat het bedrijf met haar assortiment voortdurend innovatief onderzoek doet naar nieuwe kwaliteitsmogelijkheden en dit combineert met de ervaring die Keraben Tegels jarenlang heeft opgedaan. Naast deze kwaliteit zijn ook verschillende stijlen verwerkt in het assortiment van Keraben Tegels verwerkt, zoals houtlook en betonlook tegels van Keraben. Op deze manier kunt u binnen het assortiment van Keraben ook de stijl naar eigen wens aanpassen, met iedere serie bent u verzekerd van kwaliteit!

Meer informatie over de mogelijkheden van Keraben

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag meer informatie over Keraben Tegels. Neem hiervoor contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Een scherpe totaalprijs kunt u krijgen door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bent u een architect, designer of bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment