Supergres

Ceramiche Supergres, opgericht in 1961 in het schilderachtige Casalgrande, Reggio Emilia, heeft zich door de jaren heen gevestigd als een vooraanstaande speler in de wereld van keramische tegels. De oorsprong van Supergres in de keramische industrie vond plaats met de productie van dubbelgebakken, enkelgebakken en cotto forte tegels, waarmee het bedrijf al snel erkenning kreeg voor zijn vakmanschap en kwaliteit. Met deze ontwikkelingen heeft Ceramiche Supergres een fraai assortiment aan keramische tegels voor binnen en buiten weten neer te zetten. Benieuwd naar een prijsopgave voor Supergres tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Voor meer informatie over de mogelijkheden van de tegels kunt u natuurlijk ook even contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ceramiche Supergres

Het hoofdkantoor van Ceramiche Supergres vormt het kloppend hart van waaruit de toewijding aan innovatie en excellentie wordt aangestuurd. De eerste jaren van zijn bestaan waren getuige van een snelle uitbreiding van het verkoopnetwerk, waarbij Supergres zijn producten wereldwijd begon te exporteren. De Italiaanse keramische tegels van Supergres werden al snel synoniem met hoogwaardig vakmanschap en esthetische pracht, en deze reputatie blijft tot op de dag van vandaag standhouden.

Een tegelmerk met passie

De passie van Supergres Ceramiche voor kwaliteit en design wordt weerspiegeld in zijn diverse productassortiment, dat aansluit bij de uiteenlopende behoeften van klanten. Of het nu gaat om vloertegels, wandtegels of specifieke ontwerpen zoals dubbelgebakken en cotto forte tegels, Supergres blijft de norm bepalen voor verfijnde keramische oplossingen die zowel functioneel als esthetisch indrukwekkend zijn. Met decennia aan ervaring blijft Ceramiche Supergres een trotse vertegenwoordiger van de Italiaanse keramische traditie, en zijn toewijding aan excellentie en innovatie blijft de wereld inspireren en veroveren met elke prachtig vervaardigde tegel.

Supergres tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren leveren wij u de Ceramiche Supergres tegels graag tegen een scherpe prijs. En natuurlijk beantwoorden wij ook graag alle vragen over de mogelijkheden van dit assortiment. U kunt ons altijd even bellen of mailen bij vragen. Ook bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Bent u bezig met een zakelijk project en op zoek naar een Supergres tegel? Neem dan contact met onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van het assortiment