Geotiles

Geotiles is een tegelfabrikant die klanten excentrieke en fraaie mogelijkheden wil bieden om tot prachtige vloer- en wandafwerkingen te komen. Dit doet Geotiles tegels door een breed assortiment aan te bieden en hierdoor een ruime varatie aan producten te bieden. Regge Tegels & Vloeren biedt u graag tegels uit het assortiment van Geotiles aan tegen een scherpe prijs, samen met een goed advies op maat.

Wilt u een scherpe prijs van ons ontvangen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over dit merk contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van het assortiment

Geotiles assortiment

Het assortiment van Geotiles is een uitstekende combinatie van A-kwaliteit keramiek en stijlvolle designs. Hierdoor kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten mogelijkheden vinden in dit assortiment. Of u nu op zoek bent naar een betonlook, natuursteen of houtlook tegels. Geotiles biedt hiervoor een ruimte keuze!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Geotiles? Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen