Geotiles

Geotiles is een tegelfabrikant die klanten excentrieke en fraaie mogelijkheden wil bieden om tot prachtige vloer- en wandafwerkingen te komen. Dit doet Geotiles tegels door een breed assortiment aan te bieden en hierdoor een ruime varatie aan producten te bieden. Regge Tegels & Vloeren biedt u graag tegels uit het assortiment van Geotiles aan tegen een scherpe prijs, samen met een goed advies op maat.

Wilt u een scherpe prijs van ons ontvangen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over Geotiles tegels contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Geotiles Ceramica

Geotiles Ceramica is een Spaanse fabrikant van keramische tegels die er naar streeft om klanten allerlei mogelijkheden te bieden voor interieurontwerpen, samen met een uitstekende kwaliteit aan producten en een goede service. Bijkomstig bij het produceren heeft Geotiles Ceramica altijd oog gehad voor milieuvriendelijke technologieen en veilige grondstoffen. Het is dan ook niet toevallig dat Geotiles Ceramica vandaag de dag een merk is dat wereldwijd haar keramische tegels aan de man brengt.

Geotiles Tegels assortiment

Het assortiment van Geotiles tegels is een uitstekende combinatie van A-kwaliteit keramiek en stijlvolle designs. Hierdoor kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten mogelijkheden vinden in dit assortiment. Of u nu op zoek bent naar een betonlook, natuursteen of houtlook tegels. Geotiles biedt hiervoor een ruimte keuze! De verschillende stijlen uit het Geotiles Tegels assortiment bieden uiteenlopende ontwerpmogelijkheden die worden verzekerd van hoge kwaliteit.

Meer informatie over Geotiles?

Wilt u meer informatie over Geotiles? Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Ook bieden wij u graag een scherpe prijs. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment